Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İş Kulübü ilk mezunlarını verdi

NEVŞEHİR 19.07.2019 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir İş Kulübü ilk mezunlarını verdi

Nevşehir İŞKUR tarafından kısa süre önce Nevşehir halkının hizmetine sunulan İş Kulübünde eğitimler, interaktif ve oyunlaştırmaya dayalı bir tarzda gerçekleşmektedir.
  Nevşehir İŞKUR tarafından kısa süre önce Nevşehir halkının hizmetine sunulan İş Kulübünde eğitimler, interaktif ve oyunlaştırmaya dayalı bir tarzda gerçekleşmektedir. Böylelikle katılımcılar, rol oyunları ve yetkinlik bazlı mülakat simülasyonları ile mülakat esnasında verdikleri cevapları, tutum ve davranışları değerlendirerek gerçek yaşamda karşılaşacakları hazırlıksız durumlar için deneyim kazanmış olmaktadırlar.   Kurumumuz bünyesinde faaliyetler kapsamında 16-19 Temmuz 2019 tarihleri arasında son sınıfa geçecek üniversite öğrencilerine İş Kulübü Lideri tarafından eğitimler verilmiştir. 4 günlük eğitim sürecinde hobiler, istihdam edilebilirlik becerileri, özgeçmiş ve ön yazı hazırlama teknikleri, iş arama kanalları, iş görüşmelerine hazırlık, iş görüşmesinde beden dilinin önemi, telefon görüşmesi, mülakat teknikleri, mülakat simülasyonları, etkinlikler modülünü başarı ile tamamlayan kursiyerlere, 4.’ncü gün INDIGO GROUP(Museum Hotel) İnsan Kaynakları Uzmanı Elif Ferteli ‘nin de katılımları Mülakat simülasyonları, CV ve mülakat sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.   İŞKUR İL Müdürü Arif Sıddık Barata tarafından kursu tamamlayan kursiyerlere işgücü piyasasının beklentileri ve iş arama süreçlerinin yönetimi hakkında bilgilendirmelerde yapılmış olup sonrasında adaylara katılım belgeleri takdim edildi.
Nevşehir İŞKUR tarafından kısa süre önce Nevşehir halkının hizmetine sunulan İş Kulübünde eğitimler, interaktif ve oyunlaştırmaya dayalı bir tarzda gerçekleşmektedir.

 

Nevşehir İŞKUR tarafından kısa süre önce Nevşehir halkının hizmetine sunulan İş Kulübünde eğitimler, interaktif ve oyunlaştırmaya dayalı bir tarzda gerçekleşmektedir. Böylelikle katılımcılar, rol oyunları ve yetkinlik bazlı mülakat simülasyonları ile mülakat esnasında verdikleri cevapları, tutum ve davranışları değerlendirerek gerçek yaşamda karşılaşacakları hazırlıksız durumlar için deneyim kazanmış olmaktadırlar.

 

Kurumumuz bünyesinde faaliyetler kapsamında 16-19 Temmuz 2019 tarihleri arasında son sınıfa geçecek üniversite öğrencilerine İş Kulübü Lideri tarafından eğitimler verilmiştir. 4 günlük eğitim sürecinde hobiler, istihdam edilebilirlik becerileri, özgeçmiş ve ön yazı hazırlama teknikleri, iş arama kanalları, iş görüşmelerine hazırlık, iş görüşmesinde beden dilinin önemi, telefon görüşmesi, mülakat teknikleri, mülakat simülasyonları, etkinlikler modülünü başarı ile tamamlayan kursiyerlere, 4.’ncü gün INDIGO GROUP(Museum Hotel) İnsan Kaynakları Uzmanı Elif Ferteli ‘nin de katılımları Mülakat simülasyonları, CV ve mülakat sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 

İŞKUR İL Müdürü Arif Sıddık Barata tarafından kursu tamamlayan kursiyerlere işgücü piyasasının beklentileri ve iş arama süreçlerinin yönetimi hakkında bilgilendirmelerde yapılmış olup sonrasında adaylara katılım belgeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.