Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediye Başkanı Arı, halkla bayramlaşacak

NEVŞEHİR 02.06.2019 - 15:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Başkanı Arı, halkla bayramlaşacak

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ramazan Bayramı’nın 1. günü olan 4 Haziran Salı günü, saat 14.00-15.30 arasında Nevşehir Belediyesi’nde vatandaşlarla bayramlaşacak.
  Nevşehir’de Ramazan Bayramı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen resmi bayramlaşma programı 4 Haziran Salı günü, 11.00-12.00 saatleri arasında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Nevşehir protokolünün bir araya getirecek olan buradaki bayramlaşma töreninin ardından aynı gün saat 14.00-15.30 arasında Nevşehir Belediyesi’nde halkla bayramlaşma programı düzenlenecek.   Nevşehir Belediyesi’nde ilk kez gerçekleştirilecek olan uygulama ile birlikte Belediye Başkanı Arı, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlarla ve belediye personelleri ile bayramlaşacak.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ramazan Bayramı’nın 1. günü olan 4 Haziran Salı günü, saat 14.00-15.30 arasında Nevşehir Belediyesi’nde vatandaşlarla bayramlaşacak.

 

Nevşehir’de Ramazan Bayramı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen resmi bayramlaşma programı 4 Haziran Salı günü, 11.00-12.00 saatleri arasında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Nevşehir protokolünün bir araya getirecek olan buradaki bayramlaşma töreninin ardından aynı gün saat 14.00-15.30 arasında Nevşehir Belediyesi’nde halkla bayramlaşma programı düzenlenecek.

 

Nevşehir Belediyesi’nde ilk kez gerçekleştirilecek olan uygulama ile birlikte Belediye Başkanı Arı, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlarla ve belediye personelleri ile bayramlaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.