Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kendini en iyi ifade eden Kardelenler ödüllendirildi

EĞİTİM 29.05.2019 - 15:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kendini en iyi ifade eden Kardelenler ödüllendirildi

25 yıldır Nevşehir’in Eğitim Üssü Konumunda olan Kardelen Koleji, Ortaokul öğrencilerine yönelik kendini ifade edebilme programı uyguladı.
  Kardelen Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi öğrencilerin gelişim dönemi gereksinimlerine uygun rehberlik programları geliştirilerek uygulamaya koymaktadır. Her bireyin akademik gelişiminin yanı sıra sosyal ve duygusal gelişimi öncelikli hedef alınarak bireyin ihtiyaçlarına dönük, amaç ve yaklaşım olarak 'Önleyici ve Gelişimsel' bir rehberlik anlayışı benimsenmektedir.   Okulumuzun psikolojik danışma ve rehberlik servisi; öğrencilerin, kendi benliklerinin farkına varma ve duygusal anlamda iç görü kazanmalarına, kendini ifade edebilme ve duygusal zorluklarla baş edebilme yetilerini geliştirmelerine, çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen bireyler olabilmelerine, var olan potansiyelini fark edebilen ve kullanabilen bir kişilik yapısı geliştirebilmelerine, Temel sosyal becerilerini kazanmış, sağlıklı bir kişilik oluşumuna sahip "İyi ve Mutlu" bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Bu hedefler doğrultusunda ise Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlenen Kendini İfade Edebilme programı ile her öğrenci sahneye çıkıp kısa bir sunum yaptı. Jürinin kriterlerini yerine getiren öğrenciler ise başarı belgesi verilerek ödüllendirildi.  
25 yıldır Nevşehir’in Eğitim Üssü Konumunda olan Kardelen Koleji, Ortaokul öğrencilerine yönelik kendini ifade edebilme programı uyguladı.

 

Kardelen Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi öğrencilerin gelişim dönemi gereksinimlerine uygun rehberlik programları geliştirilerek uygulamaya koymaktadır. Her bireyin akademik gelişiminin yanı sıra sosyal ve duygusal gelişimi öncelikli hedef alınarak bireyin ihtiyaçlarına dönük, amaç ve yaklaşım olarak 'Önleyici ve Gelişimsel' bir rehberlik anlayışı benimsenmektedir.

 

Okulumuzun psikolojik danışma ve rehberlik servisi; öğrencilerin, kendi benliklerinin farkına varma ve duygusal anlamda iç görü kazanmalarına, kendini ifade edebilme ve duygusal zorluklarla baş edebilme yetilerini geliştirmelerine, çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen bireyler olabilmelerine, var olan potansiyelini fark edebilen ve kullanabilen bir kişilik yapısı geliştirebilmelerine, Temel sosyal becerilerini kazanmış, sağlıklı bir kişilik oluşumuna sahip "İyi ve Mutlu" bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Bu hedefler doğrultusunda ise Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlenen Kendini İfade Edebilme programı ile her öğrenci sahneye çıkıp kısa bir sunum yaptı. Jürinin kriterlerini yerine getiren öğrenciler ise başarı belgesi verilerek ödüllendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.