Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‪Nevşehirliler, İstanbul’da NEVBİAD iftar yemeğinde buluştu

GÜNCEL 21.05.2019 - 09:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

‪Nevşehirliler, İstanbul’da NEVBİAD iftar yemeğinde buluştu

Nevşehir’in İstanbul’daki gururu olan NEVBİAD, Nevşehirlileri iftar yemeğinde bir araya getirdi.
  İstanbul’da NEVBİAD tarafından düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı burada yaptığı açıklamada,, “İstanbul'daki gururumuz olan NEVBİAD’ımızın  düzenlediği iftar programına katıldık. Başta, sahipliği yapan İstanbul İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan'a, Programda emeği geçen tüm işadamlarımıza ve salonu samimi duygularıyla dolduran tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “İstanbul’da düzenlenen ve dördüncüsü organize edilen NEVBİAD geleneksel iftar Buluşmasında Nevşehirli hemşerilerimizle bir araya geldik. Ülkemizin her köşesinde bulunan hemşerilerimizle buluşmaya ve kucaklaşmaya devam ediyoruz” diye konuştu.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ise açıklamasında, “Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “NEVBAD Geleneksel İftar Buluşması’nda çok sayıda farklı meslek grubundan Nevşehirli hemşerilerimizle bir araya geldik.  Sevdamız Nevşehir diyerek çıktığımız bu kutlu yolda birlik ve beraberlikle Nevşehir’imize hizmet etmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.   CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan ise açıklamasında, “İstanbul’da yaşayan Nevşehirli iş adamlarımız ve bürokratlarımızın balta limanı polis evinde düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldık. Bizi davet eden ve bizimle gönülden ilgilenen Nevşehirli iş adamlarımıza ve bürokratlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.  
Nevşehir’in İstanbul’daki gururu olan NEVBİAD, Nevşehirlileri iftar yemeğinde bir araya getirdi.

 

İstanbul’da NEVBİAD tarafından düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı burada yaptığı açıklamada,, “İstanbul'daki gururumuz olan NEVBİAD’ımızın  düzenlediği iftar programına katıldık. Başta, sahipliği yapan İstanbul İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan'a, Programda emeği geçen tüm işadamlarımıza ve salonu samimi duygularıyla dolduran tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de açıklamasında, “İstanbul’da düzenlenen ve dördüncüsü organize edilen NEVBİAD geleneksel iftar Buluşmasında Nevşehirli hemşerilerimizle bir araya geldik. Ülkemizin her köşesinde bulunan hemşerilerimizle buluşmaya ve kucaklaşmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ise açıklamasında, “Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “NEVBAD Geleneksel İftar Buluşması’nda çok sayıda farklı meslek grubundan Nevşehirli hemşerilerimizle bir araya geldik.  Sevdamız Nevşehir diyerek çıktığımız bu kutlu yolda birlik ve beraberlikle Nevşehir’imize hizmet etmeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan ise açıklamasında, “İstanbul’da yaşayan Nevşehirli iş adamlarımız ve bürokratlarımızın balta limanı polis evinde düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldık. Bizi davet eden ve bizimle gönülden ilgilenen Nevşehirli iş adamlarımıza ve bürokratlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.