Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Arı, teravih namazını Uzer Camiinde kıldı

NEVŞEHİR 07.05.2019 - 08:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Arı, teravih namazını Uzer Camiinde kıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, teravih namazını Uzer Camii’nde kıldı. Arı, namaz çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki iftar programının ardından teravih namazını Taşlıbel Mezarlığı yanındaki Uzer Camii’nde kıldı. Cami çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Arı, vatandaşların Ramazan aylarını tebrik etti.   Vatandaşları Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Ramazan Etkinliklerine davet eden Arı, “Bu yıl şehrimizdeki vatandaşlarımızı Ramazan ayının manevi ruhuna uygun bir ortamda buluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinlikler ve kurduğumuz iftar sofrasında Ramazanın paylaşma ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşamayı arzu ediyoruz.” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, teravih namazını Uzer Camii’nde kıldı. Arı, namaz çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki iftar programının ardından teravih namazını Taşlıbel Mezarlığı yanındaki Uzer Camii’nde kıldı. Cami çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Arı, vatandaşların Ramazan aylarını tebrik etti.

 

Vatandaşları Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Ramazan Etkinliklerine davet eden Arı, “Bu yıl şehrimizdeki vatandaşlarımızı Ramazan ayının manevi ruhuna uygun bir ortamda buluşturmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinlikler ve kurduğumuz iftar sofrasında Ramazanın paylaşma ve kardeşlik duygusunu hep beraber yaşamayı arzu ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.