Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ramazan etkinlikleri için hazırlıklar tamamlandı

NEVŞEHİR 05.05.2019 - 16:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ramazan etkinlikleri için hazırlıklar tamamlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek ve ünlü bir çok konuk, sanatçı ve yazarın katılacağı Ramazan ayı etkinlikleri için hazırlıklar tamamlandı.
  Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek ve ünlü bir çok konuk, sanatçı ve yazarın katılacağı Ramazan ayı etkinlikleri için hazırlıklar tamamlandı. Etkinliklerin gerçekleştirileceği Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm Nevşehirlileri etkinliklere ve kurulacak iftar sofrasına davet etti.   Nevşehir Belediyesi yarın başlayacak Ramazan ayı münasebetiyle oldukça kapsamlı bir dizi etkinlik hazırladı. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Ramazan ayı boyunca her gün iftar öncesi ve iftar sonrası olmak üzere iki ayrı bölümde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde Türkiye’nin yakından tanıdığı bir ünlü isim Ramazan ayının ruhuna uygun programlarda Nevşehirliler ile buluşacak.   Etkinliklerin gerçekleştirileceği Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde son çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde bu yıl Nevşehir’de ilk kez gerçekleştirilecek olan etkinliklerin zengin bir programla halka sunulacağını ifade eden Arı, Ramazan ayında hem çocukların hem de büyüklerin programları ilgiyle takip edeceklerine inandığını söyledi.   11 Ayın Sultanı Ramazan boyunca ayrıca her gün bin 500 kişilik iftar sofrası kurulacağını belirten Arı, tüm vatandaşları Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne davet etti.   Arı: “Ramazan ayının manevi gölgesinin üzerimize düştüğü bugünlerde, Nevşehir Belediyesi olarak halkımıza bu ayın manevi havasını en iyi bir şekilde yansıtmak istedik. Bunun için günler öncesinde başlayan hazırlıklarımız tamamlandı. Ramazan ayı boyunca her gün gerçekleştirilecek olan etkinliklerin iftar öncesi bölümünde çocuklarımız için iftar sonrasında ise büyükler için programlar gerçekleştirilecek. Tüm Nevşehir halkımızı etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.
Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek ve ünlü bir çok konuk, sanatçı ve yazarın katılacağı Ramazan ayı etkinlikleri için hazırlıklar tamamlandı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek ve ünlü bir çok konuk, sanatçı ve yazarın katılacağı Ramazan ayı etkinlikleri için hazırlıklar tamamlandı. Etkinliklerin gerçekleştirileceği Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm Nevşehirlileri etkinliklere ve kurulacak iftar sofrasına davet etti.

 

Nevşehir Belediyesi yarın başlayacak Ramazan ayı münasebetiyle oldukça kapsamlı bir dizi etkinlik hazırladı. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Ramazan ayı boyunca her gün iftar öncesi ve iftar sonrası olmak üzere iki ayrı bölümde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde Türkiye’nin yakından tanıdığı bir ünlü isim Ramazan ayının ruhuna uygun programlarda Nevşehirliler ile buluşacak.

 

Etkinliklerin gerçekleştirileceği Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde son çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde bu yıl Nevşehir’de ilk kez gerçekleştirilecek olan etkinliklerin zengin bir programla halka sunulacağını ifade eden Arı, Ramazan ayında hem çocukların hem de büyüklerin programları ilgiyle takip edeceklerine inandığını söyledi.

 

11 Ayın Sultanı Ramazan boyunca ayrıca her gün bin 500 kişilik iftar sofrası kurulacağını belirten Arı, tüm vatandaşları Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne davet etti.

 

Arı: “Ramazan ayının manevi gölgesinin üzerimize düştüğü bugünlerde, Nevşehir Belediyesi olarak halkımıza bu ayın manevi havasını en iyi bir şekilde yansıtmak istedik. Bunun için günler öncesinde başlayan hazırlıklarımız tamamlandı. Ramazan ayı boyunca her gün gerçekleştirilecek olan etkinliklerin iftar öncesi bölümünde çocuklarımız için iftar sonrasında ise büyükler için programlar gerçekleştirilecek. Tüm Nevşehir halkımızı etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.