Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti, Gülşehir’de gövde gösterisi yaptı

SİYASET 28.03.2019 - 22:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti, Gülşehir’de gövde gösterisi yaptı

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi, Gülşehir’de vatandaşlarla bir araya gelirken Gülşehirlilerin büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere 3 gün kala AK Parti Gülşehir’de gövde gösterisi yaptı. Gülşehir’de vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan adayı Fatih Çifti, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Gülşehir’de AK Parti seçmenlerinin sandıkları patlatacaklarına inandıklarını  ifade ederken Gülşehir’in AK Parti Belediyeciliğini özlediğini ifade etti.   Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’nin konuşması programa katılan vatandaşların sloganları ile sık sık kesilmesi dikkatlerden kaçmazken Çiftçi’nin ise gösterilen ilgiden son derece mutlu olduğu görüldü.   AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’ye destek vermek amacıyla programa katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da konuşmasında Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’nin vaatlerini yakından takip edeceklerini ve kendisinin kefil olduğunu söyledi.   Konuşmaların ardından ise Gülşehir’de AK Partililer mini bir yürüyüş yaparken yürüyüşe katılan vatandaşlar tarafından Gülşehir’de sokaklar “Fatih Başkan” sloganları ile inledi.    
AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi, Gülşehir’de vatandaşlarla bir araya gelirken Gülşehirlilerin büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere 3 gün kala AK Parti Gülşehir’de gövde gösterisi yaptı. Gülşehir’de vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan adayı Fatih Çifti, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Gülşehir’de AK Parti seçmenlerinin sandıkları patlatacaklarına inandıklarını  ifade ederken Gülşehir’in AK Parti Belediyeciliğini özlediğini ifade etti.

 

Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’nin konuşması programa katılan vatandaşların sloganları ile sık sık kesilmesi dikkatlerden kaçmazken Çiftçi’nin ise gösterilen ilgiden son derece mutlu olduğu görüldü.

 

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’ye destek vermek amacıyla programa katılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da konuşmasında Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’nin vaatlerini yakından takip edeceklerini ve kendisinin kefil olduğunu söyledi.

 

Konuşmaların ardından ise Gülşehir’de AK Partililer mini bir yürüyüş yaparken yürüyüşe katılan vatandaşlar tarafından Gülşehir’de sokaklar “Fatih Başkan” sloganları ile inledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.