Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti milletvekili Menekşe, Günbey’e destek istedi

SİYASET 07.03.2019 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti milletvekili Menekşe, Günbey’e destek istedi

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey için kasaba halkından destek istedi.
  AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey ile birlikte Tatlarin kasabasında esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey’in seçim ofisinde kasaba halkı ile buluşan milletvekili Yücel Menekşe 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini kasaba halkına anlatırken AK Parti iktidarının yatırımlarının devam edeceğini söyledi.   AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey ise açıklamasında, “Bizlere destek vermek ve ziyaret etmek amacı ile beldemize gelen Sayın Yücel Menekşe Vekilime katılımlarından dolayı kasabam ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey için kasaba halkından destek istedi.

 

AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey ile birlikte Tatlarin kasabasında esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey’in seçim ofisinde kasaba halkı ile buluşan milletvekili Yücel Menekşe 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemini kasaba halkına anlatırken AK Parti iktidarının yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

 

AK Parti Tatlarin Belediye Başkan adayı Olcay Günbey ise açıklamasında, “Bizlere destek vermek ve ziyaret etmek amacı ile beldemize gelen Sayın Yücel Menekşe Vekilime katılımlarından dolayı kasabam ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.