Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’in tek kadın belediye başkan adayı Kılıç siyasete renk katıyor

SİYASET 06.03.2019 - 10:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’in tek kadın belediye başkan adayı Kılıç siyasete renk katıyor

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç şehrimizde belediye başkanlığına aday gösterilen tek bayan.
  MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç şehrimizde belediye başkanlığına aday gösterilen tek bayan. Kendisi de Nevşehirli. Uzun yıllar Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi’nin kurucu rektörlüğünü yapan Kılıç burada da başarılı hizmetleriyle halk tarafından tanınıyor ve seviliyor.   Kılıç bizzat seçim çalışmalarına katılarak, sahada halkla içiçe samimi diyaloglar kurarak Nevşehir’in siyaset arenasına renk katıyor. Halkın arasına karışmaktan ve onlarla sohbet etmekten büyük zevk alan Kılıç sakin, samimi ve doğal tavırlarıyla dikkat çekiyor. Yaşlı bir amcanın elini öpmek, yaşlı bir teyzeye sarılmak ya da bir çocuğu kucağına alarak yanağını okşamak onun her zaman gördüğümüz davranışlarından.   Güler yüzlü, sevecen ve mütevazi tavırlarıyla her kesimden insanla çok kolay iletişim kurabilen Kılıç bu özelliğiyle Nevşehirlilerin kalbinde farklı bir yer edindi. O, her zaman kapısı ve gönlü halka açık birisi olarak bilindi. Kendisine gelen herkesi dinledi, görüştü. Seçim çalışmaları sırasında çalmadık kapı, gidilmedik mahalle ve sıkılmadık el bırakmayan Kılıç şehrin gülümseyen yüzü oldu. Sadece erkek müşterilerin gittiği kahvehanelere de uğrayan ve buradaki müşterilerle çay içip sohbet eden Kılıç Nevşehir halkı tarafından benimsenmiş görünüyor. Kılıç da halkın içinde olmaktan çok mutlu.
MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç şehrimizde belediye başkanlığına aday gösterilen tek bayan.

 

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç şehrimizde belediye başkanlığına aday gösterilen tek bayan. Kendisi de Nevşehirli. Uzun yıllar Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi’nin kurucu rektörlüğünü yapan Kılıç burada da başarılı hizmetleriyle halk tarafından tanınıyor ve seviliyor.

 

Kılıç bizzat seçim çalışmalarına katılarak, sahada halkla içiçe samimi diyaloglar kurarak Nevşehir’in siyaset arenasına renk katıyor. Halkın arasına karışmaktan ve onlarla sohbet etmekten büyük zevk alan Kılıç sakin, samimi ve doğal tavırlarıyla dikkat çekiyor. Yaşlı bir amcanın elini öpmek, yaşlı bir teyzeye sarılmak ya da bir çocuğu kucağına alarak yanağını okşamak onun her zaman gördüğümüz davranışlarından.

 

Güler yüzlü, sevecen ve mütevazi tavırlarıyla her kesimden insanla çok kolay iletişim kurabilen Kılıç bu özelliğiyle Nevşehirlilerin kalbinde farklı bir yer edindi. O, her zaman kapısı ve gönlü halka açık birisi olarak bilindi. Kendisine gelen herkesi dinledi, görüştü. Seçim çalışmaları sırasında çalmadık kapı, gidilmedik mahalle ve sıkılmadık el bırakmayan Kılıç şehrin gülümseyen yüzü oldu. Sadece erkek müşterilerin gittiği kahvehanelere de uğrayan ve buradaki müşterilerle çay içip sohbet eden Kılıç Nevşehir halkı tarafından benimsenmiş görünüyor. Kılıç da halkın içinde olmaktan çok mutlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.