Sitenin sağında bir giydirme reklam

Arı’nın vaatleri teker teker gerçekleşiyor

SİYASET 04.03.2019 - 14:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Arı’nın vaatleri teker teker gerçekleşiyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın Nevşehir için vermiş olduğu sözler teker teker gerçekleşmeye devam ediyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın seçim öncesi verdiği sözler teker teker gerçekleşmeye başladı. Nevşehir’i ziyaret ederek bir takım gezi ve incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada Nevşehir’e gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ederken su depoları ve yemyeşil bir Nevşehir için ağaç dikme seferberliğinin başlayacağı müjdesini verdi.   AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın da daha önce söz verdiği su depoları ve ağaçlandırma seferberliği konusunda Bakan Bekir Pakdemirli’nin de destek vermesi Arı’nın verdiği vaatler teker teker gerçekleşiyor dedirtti.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın Nevşehir için vermiş olduğu sözler teker teker gerçekleşmeye devam ediyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın seçim öncesi verdiği sözler teker teker gerçekleşmeye başladı. Nevşehir’i ziyaret ederek bir takım gezi ve incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada Nevşehir’e gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ederken su depoları ve yemyeşil bir Nevşehir için ağaç dikme seferberliğinin başlayacağı müjdesini verdi.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’nın da daha önce söz verdiği su depoları ve ağaçlandırma seferberliği konusunda Bakan Bekir Pakdemirli’nin de destek vermesi Arı’nın verdiği vaatler teker teker gerçekleşiyor dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.