Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Göreme Belediye Başkan adayı Eren, Karaaslan’ı ziyaret etti

SİYASET 12.02.2019 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Göreme Belediye Başkan adayı Eren, Karaaslan’ı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ı ziyaret etti.
  MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. MHP Belediye Başkan adayı Ömer Eren beldede yaptıkları seçim çalışmaları ile ilgili olarak Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’a bilgiler verirken 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Göreme beldesinde seçimi kazanacaklarına inandıklarını söyledi.   Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’da ziyaretlerinden dolayı MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren’e teşekkür ederken seçim çalışmalarında da başarılar diledi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ı ziyaret etti.

 

MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. MHP Belediye Başkan adayı Ömer Eren beldede yaptıkları seçim çalışmaları ile ilgili olarak Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’a bilgiler verirken 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Göreme beldesinde seçimi kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’da ziyaretlerinden dolayı MHP Göreme Belediye Başkan adayı Ömer Eren’e teşekkür ederken seçim çalışmalarında da başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.