Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Halk Eğitim Merkezinde üniversite hazırlık kursları başlıyor

EĞİTİM 11.02.2019 - 11:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Halk Eğitim Merkezinde üniversite hazırlık kursları başlıyor

Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından lise mezunu öğrencilerine yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları başlıyor.
  Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından üniversite sınavlarına yönelik ücretsiz kurs açılıyor. Konuyla ilgili olarak Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklama aynen şu şekilde;   “Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun ücretsiz olarak, lise mezunu öğrencilere yönelik olarak düzenleyeceği üniversite hazırlık kurslarına katılmak isteyen öğrencilerin, Halk Eğitimi Merkezine gelerek şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir."   Başvurular 11 Şubat- 17 Şubat 2019 tarihleri arasındadır.   Kurslar 25 Şubat- 02 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir.
Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından lise mezunu öğrencilerine yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları başlıyor.

 

Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu tarafından üniversite sınavlarına yönelik ücretsiz kurs açılıyor. Konuyla ilgili olarak Halk Eğitim Merkezinden yapılan açıklama aynen şu şekilde;

 

“Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun ücretsiz olarak, lise mezunu öğrencilere yönelik olarak düzenleyeceği üniversite hazırlık kurslarına katılmak isteyen öğrencilerin, Halk Eğitimi Merkezine gelerek şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir."

 

Başvurular 11 Şubat- 17 Şubat 2019 tarihleri arasındadır.

 

Kurslar 25 Şubat- 02 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.