Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Aktürk'e ziyaretçi akını

SİYASET 14.01.2019 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Aktürk'e ziyaretçi akını

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Mehmet Aktürk ziyaretçi akınına uğruyor.
  11 Ocak tarihinde Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak duyulan ve 12 Ocak Cumartesi günü Nevşehir İl Başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısında Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak resmen açıklanan Mehmet Aktürk yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. 24, 25 ve 26. dönem Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk'te hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yakın zamanda Ürgüp çarşı merkezinde seçim irtibat bürosunun açılacağı da belirtildi.   Aday Mehmet Aktürk; Ürgüp’ümüzün her bir kesimiyle birlikte hareket ederek güzel Ürgüp’ümüzü daha da güzelleştirmek gayemizdir. Selam verdiğimiz, el uzattığımız, kelam ettiğimiz, gönlüne girdiğimiz, gönlünü aldığımız her bir hemşerimizin o güzel alakası ne kadar doğru bir adım atarak yola çıktığımızın da işaretidir. Bu işareti bize veren kıymetli vatandaşlarımızın sesi, gözü ve kulağı olup onların maddi manevi desteğiyle İlçemizi yönetmeyi Rabbim bizlere inşallah nasip eder. Adaylığımız açıklanması ile birlikte bizlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Şahsımızın değil, halkımızın huzuru için Ürgüp’te AK Belediyecilik anlayışını zirveye taşıyacağız” Dedi.
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Mehmet Aktürk ziyaretçi akınına uğruyor.

 

11 Ocak tarihinde Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak duyulan ve 12 Ocak Cumartesi günü Nevşehir İl Başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısında Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak resmen açıklanan Mehmet Aktürk yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. 24, 25 ve 26. dönem Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk'te hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yakın zamanda Ürgüp çarşı merkezinde seçim irtibat bürosunun açılacağı da belirtildi.

 

Aday Mehmet Aktürk; Ürgüp’ümüzün her bir kesimiyle birlikte hareket ederek güzel Ürgüp’ümüzü daha da güzelleştirmek gayemizdir. Selam verdiğimiz, el uzattığımız, kelam ettiğimiz, gönlüne girdiğimiz, gönlünü aldığımız her bir hemşerimizin o güzel alakası ne kadar doğru bir adım atarak yola çıktığımızın da işaretidir. Bu işareti bize veren kıymetli vatandaşlarımızın sesi, gözü ve kulağı olup onların maddi manevi desteğiyle İlçemizi yönetmeyi Rabbim bizlere inşallah nasip eder. Adaylığımız açıklanması ile birlikte bizlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Şahsımızın değil, halkımızın huzuru için Ürgüp’te AK Belediyecilik anlayışını zirveye taşıyacağız” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.