Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji bursluluk sınavlarına velilerden tam not

EĞİTİM 10.01.2019 - 16:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji bursluluk sınavlarına velilerden tam not

Kardelen Kolejinde geçtiğimiz haftasonu yoğun katılımla gerçekleşen 4, 5, 6 ve 7. Sınıf bursluluk sınavlarına katılan öğrenciler ve velileri büyük memnuniyet yaşadı.
  5-6 Ocak tarihlerinde yapılan Kardelene Giriş Sınavlarına katılan 3 bine yakın öğrenci ile bir o kadar da veli ağırlayan Kardelen Koleji büyük memnuniyet oluşturdu. Aynı memnuniyetin sınavların sonuçlandırılması ve veliye bildirilmesinde de görüldü. Kardelen Koleji sınav sonuçlarını takip eden ilk iş gününde sonuçlandırarak aynı gün akşamında veliye cep mesajla bildirdi. Araya kar tatilinin girmesine rağmen velilerin büyük çoğunluğuna da telefon ile tek tek ulaşılarak sonuç bildirimi yapıldı. Bu konuda açıklamalarda bulunan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “Sınavların takip eden ilk günden itibaren büyük bir özveri ile çalışan Sınav Yürütme Komisyonumuz 24 saat içerisinde değerlendirmeyi sonuçlandırarak öğrencilerin ve velilerin meraklarını giderdiler. 2. Günden itibaren de tüm velilere telefon ulaşarak öğrencilerin sıralaması ve netleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı.” İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “Velisinin telefonlarını hatırlayamadığı için bilgilendirilemeyen öğrencilerin de okullarından telefon bilgilerini alarak en kısa zamanda dönüş sağlayacaklarını ifade ederek şunları dile getirdi; “Sınav hazırlığı, sınavların yürütülmesi, sonuçlandırılması ve velilere iletilmesinde büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve sınavlara katılım sağlayan tüm velilere teşekkür ediyorum.”
Kardelen Kolejinde geçtiğimiz haftasonu yoğun katılımla gerçekleşen 4, 5, 6 ve 7. Sınıf bursluluk sınavlarına katılan öğrenciler ve velileri büyük memnuniyet yaşadı.

 

5-6 Ocak tarihlerinde yapılan Kardelene Giriş Sınavlarına katılan 3 bine yakın öğrenci ile bir o kadar da veli ağırlayan Kardelen Koleji büyük memnuniyet oluşturdu. Aynı memnuniyetin sınavların sonuçlandırılması ve veliye bildirilmesinde de görüldü.

Kardelen Koleji sınav sonuçlarını takip eden ilk iş gününde sonuçlandırarak aynı gün akşamında veliye cep mesajla bildirdi. Araya kar tatilinin girmesine rağmen velilerin büyük çoğunluğuna da telefon ile tek tek ulaşılarak sonuç bildirimi yapıldı. Bu konuda açıklamalarda bulunan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “Sınavların takip eden ilk günden itibaren büyük bir özveri ile çalışan Sınav Yürütme Komisyonumuz 24 saat içerisinde değerlendirmeyi sonuçlandırarak öğrencilerin ve velilerin meraklarını giderdiler. 2. Günden itibaren de tüm velilere telefon ulaşarak öğrencilerin sıralaması ve netleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı.”

İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “Velisinin telefonlarını hatırlayamadığı için bilgilendirilemeyen öğrencilerin de okullarından telefon bilgilerini alarak en kısa zamanda dönüş sağlayacaklarını ifade ederek şunları dile getirdi; “Sınav hazırlığı, sınavların yürütülmesi, sonuçlandırılması ve velilere iletilmesinde büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve sınavlara katılım sağlayan tüm velilere teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.