Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İlçe Belediye Başkan adaylarını Salı günü açıklayacak

SİYASET 05.01.2019 - 16:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İlçe Belediye Başkan adaylarını Salı günü açıklayacak

AK Parti Nevşehir ilçe belediye başkan adaylarını 8 Ocak Salı günü açıklayacak.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’in ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı programda yaptığı konuşmada, "Görev dağılımını Salı günü yapacağız ve arkadaşlarımız Türkiye'ye dağılacak. Hafta sonuna kadar aday tanıtımlarımızı tamamlamış olacağız" açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından ise Nevşehir’de ilçe belediye başkan aday adayları da 8 Ocak Salı gününü heyecanla beklemeye başladı.
AK Parti Nevşehir ilçe belediye başkan adaylarını 8 Ocak Salı günü açıklayacak.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’in ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı programda yaptığı konuşmada, "Görev dağılımını Salı günü yapacağız ve arkadaşlarımız Türkiye'ye dağılacak. Hafta sonuna kadar aday tanıtımlarımızı tamamlamış olacağız" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından ise Nevşehir’de ilçe belediye başkan aday adayları da 8 Ocak Salı gününü heyecanla beklemeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.