Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP’de 4 ilçe 8 belde belediye başkan adayı açıklandı

SİYASET 02.01.2019 - 11:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP’de 4 ilçe 8 belde belediye başkan adayı açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Nevşehir’de 4 ilçe 8 belde belediye başkan adayı açıklanırken belediye başkan adaylarının açıklanması bu hafta da devam edeceği öğrenildi.
  MHP Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayının Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın açıklanmasının ardından 5 ilçe ve 8 belde belediye başkan adayı da belli olurken Acıgöl, Derinkuyu ve Ürgüp ilçe belediye başkan adayları henüz belli olmadı. MHP Genel Merkezi tarafından 2 ilçenin yanı sıra Nar, Sulusaray, Tatlarin, Karapınar, Ortahisar belde belediye başkan adayları da henüz açıklanmadı.   MHP Belediye Başkan Adayları;   Nevşehir: Prof. Dr. Filiz Kılıç Avanos: Mustafa Kenan Sarıtaş Gülşehir: Şengezer Kürk Hacıbektaş: Çağdaş Ozan Güneş Kozaklı: Celalettin Güven Çat: Nihat Çetin Kaymaklı: Harun Çekiç Göreme: Ömer Eren Uçhisar: Ali Karaaslan Kalaba: Ümit Köroğlu Çalış: İlhami Aslan Özkonak: Mustafa Ertürk Yazıhüyük: Burhanettin Karaketir
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Nevşehir’de 4 ilçe 8 belde belediye başkan adayı açıklanırken belediye başkan adaylarının açıklanması bu hafta da devam edeceği öğrenildi.

 

MHP Genel Merkezi tarafından Nevşehir Belediye Başkan adayının Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın açıklanmasının ardından 5 ilçe ve 8 belde belediye başkan adayı da belli olurken Acıgöl, Derinkuyu ve Ürgüp ilçe belediye başkan adayları henüz belli olmadı. MHP Genel Merkezi tarafından 2 ilçenin yanı sıra Nar, Sulusaray, Tatlarin, Karapınar, Ortahisar belde belediye başkan adayları da henüz açıklanmadı.

 

MHP Belediye Başkan Adayları;

 

Nevşehir: Prof. Dr. Filiz Kılıç

Avanos: Mustafa Kenan Sarıtaş

Gülşehir: Şengezer Kürk

Hacıbektaş: Çağdaş Ozan Güneş

Kozaklı: Celalettin Güven

Çat: Nihat Çetin

Kaymaklı: Harun Çekiç

Göreme: Ömer Eren

Uçhisar: Ali Karaaslan

Kalaba: Ümit Köroğlu

Çalış: İlhami Aslan

Özkonak: Mustafa Ertürk

Yazıhüyük: Burhanettin Karaketir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.