Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ödemiş, 7'den 77'ye herkesin gönlüne giriyor

SİYASET 19.12.2018 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ödemiş, 7'den 77'ye herkesin gönlüne giriyor

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, ziyaretlerine aralıksız devam ederken ilçe halkının Ödemiş’e olan ilgisi dikkatlerden kaçmıyor.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Bekir Ödemiş, ilçede çalmadık kapı sohbet etmedik kimse bırakmıyor. Ödemiş, ilçede yaptığı ziyaretlerde Ürgüp’ü Türkiye’nin değil dünyanın örnek kenti yapacaklarını ifade ederken ilçe halkının desteğini istiyor. İlçede 7’den 77’ye her kesimin Ödemiş’e olan ilgisi her geçen gün artarken Ödemiş gösterilen ilgiden son derece memnun.   CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş açıklamasında, “ Ürgüp’te hep birlikte heyecanla, içtenlikle, sadece Kapadokya’nın sadece Türkiye’nin değil dünyanın örnek kentini geçmişte yaptığımız gibi yeniden yapacağız” dedi.
CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş, ziyaretlerine aralıksız devam ederken ilçe halkının Ödemiş’e olan ilgisi dikkatlerden kaçmıyor.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Bekir Ödemiş, ilçede çalmadık kapı sohbet etmedik kimse bırakmıyor. Ödemiş, ilçede yaptığı ziyaretlerde Ürgüp’ü Türkiye’nin değil dünyanın örnek kenti yapacaklarını ifade ederken ilçe halkının desteğini istiyor. İlçede 7’den 77’ye her kesimin Ödemiş’e olan ilgisi her geçen gün artarken Ödemiş gösterilen ilgiden son derece memnun.

 

CHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Bekir Ödemiş açıklamasında, “ Ürgüp’te hep birlikte heyecanla, içtenlikle, sadece Kapadokya’nın sadece Türkiye’nin değil dünyanın örnek kentini geçmişte yaptığımız gibi yeniden yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.