Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen etkili iletişim konferansı düzenliyor

EĞİTİM 13.12.2018 - 09:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türk Eğitim Sen etkili iletişim konferansı düzenliyor

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından 14 Aralık Cuma günü etkili iletişim konferansı düzenlenecek.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi tarafından Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda 14 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Halit Dursunoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı ‘Etkili İletişim’ konferansı düzenlenecek.   Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, “ Üç Kutsal Dinin İnanç merkezi, Kudüs, Değerler Eğitimi, Öğretmenlerin Akademik Eğitimleri (Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimleri), Kültürel Milliyetçilik konularında seminer ve konferans faaliyetlerimizde belirli aralıklarla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemizin kıymetli akademisyenleri bizleri bilgilendirdi. Bu hafta cuma günü ise Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda yapacağımız “Etkili İletişim” konferansında Prof. Dr. Halit Dursunoğlu hocamız bizlerle birlikte olacaktır. Başta eğitim camiasının emekçileri olmak üzere tüm hemşerilerimizi konferansımıza davet ediyorum” dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından 14 Aralık Cuma günü etkili iletişim konferansı düzenlenecek.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi tarafından Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda 14 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Halit Dursunoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı ‘Etkili İletişim’ konferansı düzenlenecek.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, “ Üç Kutsal Dinin İnanç merkezi, Kudüs, Değerler Eğitimi, Öğretmenlerin Akademik Eğitimleri (Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimleri), Kültürel Milliyetçilik konularında seminer ve konferans faaliyetlerimizde belirli aralıklarla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemizin kıymetli akademisyenleri bizleri bilgilendirdi. Bu hafta cuma günü ise Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda yapacağımız “Etkili İletişim” konferansında Prof. Dr. Halit Dursunoğlu hocamız bizlerle birlikte olacaktır. Başta eğitim camiasının emekçileri olmak üzere tüm hemşerilerimizi konferansımıza davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.