Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP ve İYİ Parti bu ilçelerde anlaştı

SİYASET 08.12.2018 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP ve İYİ Parti bu ilçelerde anlaştı

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti bazı ilçelerde anlaştı.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde CHP ve İYİ Parti’de ittifak çalışmaları aralıksız devam ediyor. Lale Haber Merkezi tarafından edinilen bilgilere göre İYİ Parti ve CHP Avanos, Derinkuyu, Kozaklı ve Ürgüp ilçelerinde anlaştı.   CHP ve İYİ Parti arasında iddia edilen ittifak anlaşmasına göre;   İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı çıkartacak CHP destek verecek.   İYİ Parti Gülşehir’de Vahdi Arısoy ile seçime katılacak CHP destek verecek.   Avanos, Derinkuyu, Kozaklı ve Ürgüp’te ise İYİ Parti CHP’nin Belediye Başkan adaylarını destekleyecek.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti bazı ilçelerde anlaştı.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde CHP ve İYİ Parti’de ittifak çalışmaları aralıksız devam ediyor. Lale Haber Merkezi tarafından edinilen bilgilere göre İYİ Parti ve CHP Avanos, Derinkuyu, Kozaklı ve Ürgüp ilçelerinde anlaştı.

 

CHP ve İYİ Parti arasında iddia edilen ittifak anlaşmasına göre;

 

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı çıkartacak CHP destek verecek.

 

İYİ Parti Gülşehir’de Vahdi Arısoy ile seçime katılacak CHP destek verecek.

 

Avanos, Derinkuyu, Kozaklı ve Ürgüp’te ise İYİ Parti CHP’nin Belediye Başkan adaylarını destekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.