Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelenler 'Temel Reis' ile buluştu

EĞİTİM 14.11.2018 - 11:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler 'Temel Reis' ile buluştu

Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji, İlköğretim öğrencileri Türkiye’nin en köklü sanat kurumlarından 5 Taş Çocuk Tiyatrosu ile buluştu.
  Tülay Doğan, Büşra Karataş, Erhan Işıktaş gibi ünlü isimlerin yer aldığı “Temel Reis” isimli çocuk oyunu, Kardelen Koleji Konferans Salonunda sahnelendi. Dünyada milyonlarca hayrana sahip çizgi filmden esinlenerek hazırlanan oyunun ilgi çekici kostüm ve dekor tasarımları Kardelenli Minikler tarafından çok beğenildi. Sağlıklı beslenme, arkadaşlık ilişkileri, dostluk, sevgi ve dayanışma mesajları eğlenceli bir dille öğrencilere anlatıldı.   Kardelen Koleji düzenlediği bu tür etkinlikler ile öğrencilerine tiyatro kültürünün oluşmasını hedefliyor. Aynı zamanda çocukların hem eğlenmesini hem de bilgi sahibi olmasını sağlıyor.
Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji, İlköğretim öğrencileri Türkiye’nin en köklü sanat kurumlarından 5 Taş Çocuk Tiyatrosu ile buluştu.

 

Tülay Doğan, Büşra Karataş, Erhan Işıktaş gibi ünlü isimlerin yer aldığı “Temel Reis” isimli çocuk oyunu, Kardelen Koleji Konferans Salonunda sahnelendi. Dünyada milyonlarca hayrana sahip çizgi filmden esinlenerek hazırlanan oyunun ilgi çekici kostüm ve dekor tasarımları Kardelenli Minikler tarafından çok beğenildi. Sağlıklı beslenme, arkadaşlık ilişkileri, dostluk, sevgi ve dayanışma mesajları eğlenceli bir dille öğrencilere anlatıldı.

 

Kardelen Koleji düzenlediği bu tür etkinlikler ile öğrencilerine tiyatro kültürünün oluşmasını hedefliyor. Aynı zamanda çocukların hem eğlenmesini hem de bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.