Sitenin sağında bir giydirme reklam

Numan Kurtulmuş NEVÜ Akademik açılış törenine katılacak

SİYASET 05.11.2018 - 08:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Numan Kurtulmuş NEVÜ Akademik açılış törenine katılacak

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş bugün gün boyu Nevşehir’de çeşitli programlara katılacak.
  AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, bugün ilk olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin akademik açılış programına katılacak. Burada bir konuşma yapacak olan Kurtulmuş daha sonra ise Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Öğle namazının ardından Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Millet Kıraathanesi açılışını gerçekleştirecek olan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş daha sonra ise AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.   AK Parti İl Başkanlığı tarafından genişletilmiş İl Danışma meclis toplantısına katılacak olan Kurtulmuş daha sonra ise Nevşehir’de ayrılacak.  
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş bugün gün boyu Nevşehir’de çeşitli programlara katılacak.

 

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, bugün ilk olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin akademik açılış programına katılacak. Burada bir konuşma yapacak olan Kurtulmuş daha sonra ise Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Öğle namazının ardından Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Millet Kıraathanesi açılışını gerçekleştirecek olan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş daha sonra ise AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından genişletilmiş İl Danışma meclis toplantısına katılacak olan Kurtulmuş daha sonra ise Nevşehir’de ayrılacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.