Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik Kardelenlerden elma şekeri tarifi

EĞİTİM 02.11.2018 - 12:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Minik Kardelenlerden elma şekeri tarifi

Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri kışın tatlıcıların vitrinlerini süsleyen elma şekerinin tarifini verdi.
  Minik Kardelenler, kendilerine tasarlanmış olan önlük ve şapkaları ile öğretmenlerinin yardımıyla hazırlanan elmaları önce çikolata sosuna batırıp sonra üstlerini değişik şekerlemelerle süsleyerek çok keyifli dakikalar geçirdiler. Elma şekerlerinin donmasını bekledikten sonra afiyetle tadına baktılar. Miniklerimiz kendilerini adeta birer aşçı gibi hayal etti.   Okul öncesi öğrencilerinim mutfakta besin hazırlama çalışmaları, çocukların zevk aldığı çalışmalar olup onlar mutfakta her bir maddeyi ölçme, karıştırma, yiyeceklerin yapı, renk değişimlerini inceleme, karışımları koklama ve tatma gibi pek çok şeyi öğrenirler.   Özel Kardelen Anaokulu öğrencilerine yönelik hazırlanan mutfak etkinlikleri yıl boyunca devam edecektir.
Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri kışın tatlıcıların vitrinlerini süsleyen elma şekerinin tarifini verdi.

 

Minik Kardelenler, kendilerine tasarlanmış olan önlük ve şapkaları ile öğretmenlerinin yardımıyla hazırlanan elmaları önce çikolata sosuna batırıp sonra üstlerini değişik şekerlemelerle süsleyerek çok keyifli dakikalar geçirdiler. Elma şekerlerinin donmasını bekledikten sonra afiyetle tadına baktılar. Miniklerimiz kendilerini adeta birer aşçı gibi hayal etti.

 

Okul öncesi öğrencilerinim mutfakta besin hazırlama çalışmaları, çocukların zevk aldığı çalışmalar olup onlar mutfakta her bir maddeyi ölçme, karıştırma, yiyeceklerin yapı, renk değişimlerini inceleme, karışımları koklama ve tatma gibi pek çok şeyi öğrenirler.

 

Özel Kardelen Anaokulu öğrencilerine yönelik hazırlanan mutfak etkinlikleri yıl boyunca devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.