Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Muhtar mısın, Şovmen mi?

GÜNCEL 20.09.2018 - 17:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Muhtar mısın, Şovmen mi?

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ramazan Fesatan mahallelerinin 4 yıldır hizmet alamadığı iddiasını söylemek yeni aklına gelecek olacak ki seçim çığırtkanlığı yapmaya başladı.
  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi muhtarı Ramazan Fesatan Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin 4 yıldır hizmet alamadığını ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile 4 kez görüştüğü halde bir kere bile görüşmediğin söylemesi akıllarda soru işareti bıraktı. Nitekim mahalle muhtarı Ramazan Fesatan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile gazetecilerin bulunduğu ortamda bile telefon ile görüştüğüne inkar ederken bugüne kadar belediye başkanı Seçen’den randevu alamadığını ifade etmekten de kaçınmıyor.   Mehmet Akif Ersoy Mahallesi muhtarlığı görevinde bulunan Ramazan Fesatan’a soruyoruz;   Madem mahallenize 4 yıldır hizmet alamadığınızı iddia ediyorsunuz bugüne kadar aklınız neredeydi?   Mart 2019 seçimleri yaklaştığı için mi seçmenlere şirin gözükme peşindesiniz?   Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile dört kere görüştüğünüzü size kim inkar et talimatını verdi?   Gazetecilerin bulunduğu ortamda Belediye Başkanı Atilla Seçen ile konuştuğunuzu neden inkar ediyorsunuz?
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ramazan Fesatan mahallelerinin 4 yıldır hizmet alamadığı iddiasını söylemek yeni aklına gelecek olacak ki seçim çığırtkanlığı yapmaya başladı.

 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi muhtarı Ramazan Fesatan Mehmet Akif Ersoy Mahallesinin 4 yıldır hizmet alamadığını ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile 4 kez görüştüğü halde bir kere bile görüşmediğin söylemesi akıllarda soru işareti bıraktı. Nitekim mahalle muhtarı Ramazan Fesatan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile gazetecilerin bulunduğu ortamda bile telefon ile görüştüğüne inkar ederken bugüne kadar belediye başkanı Seçen’den randevu alamadığını ifade etmekten de kaçınmıyor.

 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi muhtarlığı görevinde bulunan Ramazan Fesatan’a soruyoruz;

 

Madem mahallenize 4 yıldır hizmet alamadığınızı iddia ediyorsunuz bugüne kadar aklınız neredeydi?

 

Mart 2019 seçimleri yaklaştığı için mi seçmenlere şirin gözükme peşindesiniz?

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ile dört kere görüştüğünüzü size kim inkar et talimatını verdi?

 

Gazetecilerin bulunduğu ortamda Belediye Başkanı Atilla Seçen ile konuştuğunuzu neden inkar ediyorsunuz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.