Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli 1. Sınıflar Uyum Haftasına Başladı

EĞİTİM 11.09.2018 - 16:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli 1. Sınıflar Uyum Haftasına Başladı

Nevşehir’de Özel Eğitimde gerçek başarının tek adresi olan Kardelen Eğitim Kurumları 1. sınıfları uyum haftasına başladı.
  Çocuklarımızın okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek, öğrenme ortamını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımalarını sağlamak amacıyla Özel Eğitimin Öncü Kurumu Kardelen Koleji, 1 sınıf öğrencileri uyum haftasına başlamış oldu.   Kardelen Koleji, Minik Kardelenleri için, İlkokul bahçesinde tören düzenledi. Açılış konuşmasında İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Yeni eğitim- öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek Minik Kardelenlere ‘ Hoş geldiniz’ dedi. Sınıf ve branş öğretmenlerinin tanıtımı yapıldı.   Kardelen Koleji, öğretmenleri eşliğinde sınıfları, okulun genel tanıtımı, müdür ve yardımcılarının odaları, eğlence merkezi, yemekhane, Kardelen Oyun Sokağı, Konferans Salonu, velilerin de katılımı ile gezildi. Son olarak Kardelen Koleji’nde ilk okul günü anısına, Kardelen Hatırası Duvarında sınıfça fotoğraf çekildi.
Nevşehir’de Özel Eğitimde gerçek başarının tek adresi olan Kardelen Eğitim Kurumları 1. sınıfları uyum haftasına başladı.

 

Çocuklarımızın okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek, öğrenme ortamını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımalarını sağlamak amacıyla Özel Eğitimin Öncü Kurumu Kardelen Koleji, 1 sınıf öğrencileri uyum haftasına başlamış oldu.

 

Kardelen Koleji, Minik Kardelenleri için, İlkokul bahçesinde tören düzenledi. Açılış konuşmasında İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Yeni eğitim- öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek Minik Kardelenlere ‘ Hoş geldiniz’ dedi. Sınıf ve branş öğretmenlerinin tanıtımı yapıldı.

 

Kardelen Koleji, öğretmenleri eşliğinde sınıfları, okulun genel tanıtımı, müdür ve yardımcılarının odaları, eğlence merkezi, yemekhane, Kardelen Oyun Sokağı, Konferans Salonu, velilerin de katılımı ile gezildi. Son olarak Kardelen Koleji’nde ilk okul günü anısına, Kardelen Hatırası Duvarında sınıfça fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.