Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AFAD Yöneticilerinden Basına Çifte Standart

GÜNCEL 04.09.2018 - 13:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AFAD Yöneticilerinden Basına Çifte Standart

Nevşehir’de bazı kurum kuruluşlarda olduğu gibi AFAD Müdürlüğü ekiplerinin de basın yayın kuruluşlarına çifte standart uygulaması büyük tepki çekiyor.
  Nevşehir AFAD ekipleri tarafından yapılan çalışmalar, kurtarma operasyonları ve benzeri olaylar Nevşehir’de sadece tek bir haber sitesine servis edilmesi basın yayın kuruluşlarının büyük tepkisini çekiyor. Nitekim bazı gazeteciler tarafından bilgi alınmak istenen daire müdürlerinin Nevşehir Valisinden izin almadan açıklama yapılmayacağını söylemesinin yanı sıra bazı daire müdürlüğü çalışanları da bunun aksine kendi telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları kendisine yakın haber sitelerine göndermesi büyük tepkilere neden oluyor.   AFAD Sorumlularına Soruyoruz   Nevşehir’de sadece bir tane mi haber sitesi var?   Sizin sadece bu haber sitesine haber atmanızda ki amaç nedir?   Nevşehir’de diğer basın kuruluşlarına haberi mail atmak bu kadar mı zor?   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın özellikle AFAD ekipleri tarafından yapılan çifte standart uygulaması hakkında inceleme başlatacağına inancımız tamdır.
Nevşehir’de bazı kurum kuruluşlarda olduğu gibi AFAD Müdürlüğü ekiplerinin de basın yayın kuruluşlarına çifte standart uygulaması büyük tepki çekiyor.

 

Nevşehir AFAD ekipleri tarafından yapılan çalışmalar, kurtarma operasyonları ve benzeri olaylar Nevşehir’de sadece tek bir haber sitesine servis edilmesi basın yayın kuruluşlarının büyük tepkisini çekiyor. Nitekim bazı gazeteciler tarafından bilgi alınmak istenen daire müdürlerinin Nevşehir Valisinden izin almadan açıklama yapılmayacağını söylemesinin yanı sıra bazı daire müdürlüğü çalışanları da bunun aksine kendi telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları kendisine yakın haber sitelerine göndermesi büyük tepkilere neden oluyor.

 

AFAD Sorumlularına Soruyoruz

 

Nevşehir’de sadece bir tane mi haber sitesi var?

 

Sizin sadece bu haber sitesine haber atmanızda ki amaç nedir?

 

Nevşehir’de diğer basın kuruluşlarına haberi mail atmak bu kadar mı zor?

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın özellikle AFAD ekipleri tarafından yapılan çifte standart uygulaması hakkında inceleme başlatacağına inancımız tamdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.