Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Aktaş'tan Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezine Bayram Ziyareti

NEVŞEHİR 25.08.2018 - 16:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş'tan Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezine Bayram Ziyareti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı ziyaret programları kapsamında Nevşehir Merkez H. Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezinde bayramlaşma programına katıldı.
  Bayramlaşmaya; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri, öğretmenler, özel öğrenciler ve veliler katıldı.   Vali Aktaş, Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen ve bayramlaşma dolayısıyla bulunan bütün konukların Kurban Bayramlarını tebrik ederek, sağlıklı, mutlu günler geçirmeleri temennisinde bulundu.   H. Rasim Uzer Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Ali Çalık ise; başta Vali Aktaş’a olmak üzere ve bayramlaşma programına katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı ziyaret programları kapsamında Nevşehir Merkez H. Rasim Uzer Rehabilitasyon Merkezinde bayramlaşma programına katıldı.

 

Bayramlaşmaya; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri, öğretmenler, özel öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Vali Aktaş, Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen ve bayramlaşma dolayısıyla bulunan bütün konukların Kurban Bayramlarını tebrik ederek, sağlıklı, mutlu günler geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

H. Rasim Uzer Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Ali Çalık ise; başta Vali Aktaş’a olmak üzere ve bayramlaşma programına katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.