Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Askerden Kardelenlere Teşekkür Mektubu

EĞİTİM 03.08.2018 - 12:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Askerden Kardelenlere Teşekkür Mektubu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencilerinin askerlerin moral ve motivasyonlarını artırabilmek için gönderdikleri mektuplar cevapsız bırakılmadı.
  Kardelen Koleji İlköğretim öğrencilerinin dönem içerisinde asker öğretmenlerine gönderdikleri duygu dolu mektuplara Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’ndan teşekkür belgesi gönderildi. Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencilerinin askerlik yapan öğretmenlerine olan sevgi ve özlemlerini yazıya döktükleri mektuplara, askerlerden de cevap geldi.   Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’nın teşekkür belgesinde, geleceğin sahipleri olarak gördükleri öğrencilerin verdikleri bu güvenin Türkiye’nin daha güzel yarınlara kavuşacağı düşüncesini bir kat daha artırdığı vurgulandı. Mektubun sonunda ise Kardelen Koleji İlköğretim öğrencilerinin yetişmesinde emeği geçen aile ve öğretmenlerine de en içten selamlarını ileterek, başarılar dilediler.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencilerinin askerlerin moral ve motivasyonlarını artırabilmek için gönderdikleri mektuplar cevapsız bırakılmadı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim öğrencilerinin dönem içerisinde asker öğretmenlerine gönderdikleri duygu dolu mektuplara Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’ndan teşekkür belgesi gönderildi. Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencilerinin askerlik yapan öğretmenlerine olan sevgi ve özlemlerini yazıya döktükleri mektuplara, askerlerden de cevap geldi.

 

Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’nın teşekkür belgesinde, geleceğin sahipleri olarak gördükleri öğrencilerin verdikleri bu güvenin Türkiye’nin daha güzel yarınlara kavuşacağı düşüncesini bir kat daha artırdığı vurgulandı. Mektubun sonunda ise Kardelen Koleji İlköğretim öğrencilerinin yetişmesinde emeği geçen aile ve öğretmenlerine de en içten selamlarını ileterek, başarılar dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.