Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden Nevşehir’in Tüm Öğrencilerine Ücretsiz Yaz Kursu

EĞİTİM 17.07.2018 - 11:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinden Nevşehir’in Tüm Öğrencilerine Ücretsiz Yaz Kursu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 23 Temmuz- 17 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz yaz kursu düzenleyecek.
  Kardelen Koleji Kampüs alanında yapılacak, Ebru, Resim ve Wood Art, Gitar, Geleneksel Türk Okçuluğu, Jimnastik ve Plates, Satranç ve Drama, Futsal Kursları ile öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilmelerini amaçlayan kurslarda, öğrenciler aktif sporcu kimliği ile buluşup; sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimlerinin yanı sıra ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini çıkaracaklar.   Yaz tatilini daha verimli ve kaliteli geçirebilmeleri adına öğrencilere her zaman fırsatlar sunan Kardelen Koleji,   * Plates Kursunu; anne-çocuk ortak eğitimi olarak yaş sınırlaması olmadan Salı- Perşembe, Cuma günleri,   * Ebru, Resim ve Wood Art Kursunu; 7-13 yaş grubu olarak Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri,   * Gitar Kursunu; 8-13 yaş grubu olarak Çarşamba, Perşembe günleri,   * Satranç ve Drama Kursunu; 8-13 yaş grubu olarak Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri,   * Geleneksel Türk Okçuluğu Kursunu ise 8-13 yaş grubu olarak Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri,   * Futsal Kursu ise 8-13 yaş grubu olarak Salı, Perşembe günleri verilecektir.   Kardelen Koleji’nde Ücretsiz Verilecek Olan Yaz Kurslarına Başvurular 17- 21 Temmuz Tarihleri Arasında Telefon ile Alınacaktır. Başvuru İrtibat No : 0 384 219 28 22
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 23 Temmuz- 17 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz yaz kursu düzenleyecek.

 

Kardelen Koleji Kampüs alanında yapılacak, Ebru, Resim ve Wood Art, Gitar, Geleneksel Türk Okçuluğu, Jimnastik ve Plates, Satranç ve Drama, Futsal Kursları ile öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilmelerini amaçlayan kurslarda, öğrenciler aktif sporcu kimliği ile buluşup; sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimlerinin yanı sıra ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini çıkaracaklar.

 

Yaz tatilini daha verimli ve kaliteli geçirebilmeleri adına öğrencilere her zaman fırsatlar sunan Kardelen Koleji,

 

* Plates Kursunu; anne-çocuk ortak eğitimi olarak yaş sınırlaması olmadan Salı- Perşembe, Cuma günleri,

 

* Ebru, Resim ve Wood Art Kursunu; 7-13 yaş grubu olarak Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri,

 

* Gitar Kursunu; 8-13 yaş grubu olarak Çarşamba, Perşembe günleri,

 

* Satranç ve Drama Kursunu; 8-13 yaş grubu olarak Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri,

 

* Geleneksel Türk Okçuluğu Kursunu ise 8-13 yaş grubu olarak Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri,

 

* Futsal Kursu ise 8-13 yaş grubu olarak Salı, Perşembe günleri verilecektir.

 

Kardelen Koleji’nde Ücretsiz Verilecek Olan Yaz Kurslarına Başvurular 17- 21 Temmuz Tarihleri Arasında Telefon ile Alınacaktır. Başvuru İrtibat No : 0 384 219 28 22

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.