Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İŞKUR, Nevşehir'de 700 Kişiyi İşe Yerleştirecek

GÜNCEL 09.07.2018 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR, Nevşehir'de 700 Kişiyi İşe Yerleştirecek

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 700 işçi alımı yapacak.
  Nevşehir İŞKUR İl Müdürlüğünce geçen hafta 800 kişinin kuraları çekilmiş ve Belediyeler başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilmişti.   Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata yaptığı açıklamada, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından alınan izinle Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 700 kişilik ilave kontenjan verildi.  2 Temmuz itibariyle TYP kapsamında kamu kurumlarında işbaşı yapan 800 kişiye ilaveten tekrar 700 kişi daha alacağız. Çalıştırılacak olan kişilerin 10 Temmuz 2018 tarihinde başvurularının başlayıp kura çekme yöntemiyle işçiler belirlenecektir” dedi.
Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 700 işçi alımı yapacak.

 

Nevşehir İŞKUR İl Müdürlüğünce geçen hafta 800 kişinin kuraları çekilmiş ve Belediyeler başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilmişti.

 

Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata yaptığı açıklamada, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından alınan izinle Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne 700 kişilik ilave kontenjan verildi.  2 Temmuz itibariyle TYP kapsamında kamu kurumlarında işbaşı yapan 800 kişiye ilaveten tekrar 700 kişi daha alacağız. Çalıştırılacak olan kişilerin 10 Temmuz 2018 tarihinde başvurularının başlayıp kura çekme yöntemiyle işçiler belirlenecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.