Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yanar ve Çalışkan Gülşehir’i Karış Karış Gezdi

SİYASET 21.06.2018 - 23:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar ve Çalışkan Gülşehir’i Karış Karış Gezdi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan Gülşehir’de başladıkları ziyaretlerine köyler ile devam etti.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan seçim ziyaretlerine Gülşehir merkezde başlarken daha sonra ise gün boyunca Gülşehir ilçesine bağlı köyleri karış karış ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. İl Başkanı Yanar ve milletvekili adayı Çalışkan gün boyunca Gülşehir ilçesine bağlı Gökçetoprak, Ovaören, Abuşağı, Şahinler, Yüksekli ve Karacaşar ile Tuzköy mahallelerinde vatandaşlarla buluştular.   İl Başkanı Yanar ve milletvekili adayı Çalışkan ziyaretlerine 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilli seçimlerinin önemini vatandaşlarla paylaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istediler. İl Başkanı Yanar, “ Gülşehir ilçemizde başladığımız ziyaretlerimize gün boyunca köylerimiz ile devam ettik. Çok şükür ki köyde ki vatandaşlarımız yaparsa AK Parti yapar işte bu yüzden bizler için Vakit Türkiye Vakti diyerek bizleri misafir ettiler. Allah’ın izniyle Nevşehir’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan ilgi oldukça yüksek. Bizler 25 Haziran sabahında bizleri destekleyen vatandaşlarımızı asla pişman etmeden güçlü Türkiye yolumuzda ilerleyeceğiz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan Gülşehir’de başladıkları ziyaretlerine köyler ile devam etti.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti milletvekili adayı Emre Çalışkan seçim ziyaretlerine Gülşehir merkezde başlarken daha sonra ise gün boyunca Gülşehir ilçesine bağlı köyleri karış karış ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. İl Başkanı Yanar ve milletvekili adayı Çalışkan gün boyunca Gülşehir ilçesine bağlı Gökçetoprak, Ovaören, Abuşağı, Şahinler, Yüksekli ve Karacaşar ile Tuzköy mahallelerinde vatandaşlarla buluştular.

 

İl Başkanı Yanar ve milletvekili adayı Çalışkan ziyaretlerine 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilli seçimlerinin önemini vatandaşlarla paylaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istediler. İl Başkanı Yanar, “ Gülşehir ilçemizde başladığımız ziyaretlerimize gün boyunca köylerimiz ile devam ettik. Çok şükür ki köyde ki vatandaşlarımız yaparsa AK Parti yapar işte bu yüzden bizler için Vakit Türkiye Vakti diyerek bizleri misafir ettiler. Allah’ın izniyle Nevşehir’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan ilgi oldukça yüksek. Bizler 25 Haziran sabahında bizleri destekleyen vatandaşlarımızı asla pişman etmeden güçlü Türkiye yolumuzda ilerleyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.