Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Akşener, Nevşehir'de 3 Bin Kişiye Hitap Etti

SİYASET 18.06.2018 - 17:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Akşener, Nevşehir'de 3 Bin Kişiye Hitap Etti

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen açık hava mitinginde Nevşehir’de halka hitap etti.
  Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir’de düzenlediği mitingde yaklaşık 3 bin kişiye hitap ederken Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde Suriyelileri ülkelerine göndereceğini söyledi.  Akşener, “ Şimdi bize kaynak soruyorlar kaynak anlatayım. Suriye’nin içine elini soktun 4 milyon Suriyeli Türkiye’ye geldi. 150 milyar lira Türk parası harcadılar. Ve ben Cumhurbaşkanı seçileyim ilk işim Suriyeli kardeşlerimizi Suriye ile ilişkilerimizi düzeltip onları memleketine sağ salim göndermek olacak” dedi.   Akşener, “TRT’yi Satacağım”   Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, TRT’nin yıllık 2 buçuk milyar gideri olduğunu ifade ederek Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yıllık 2 milyar 3 bin gideri var ama TRT’nin ise yıllık 2 buçuk milyar lira gideri bulunuyor işte bu yüzden TRT’yi satacağım dedi. Akşener, “Bir TOKİ var ki aklınız durur. AFAD var aynı şekilde çiftlik olmuş hepsi ama birde TRT var. Yıllık 2 buçuk milyar Türk lirası gideri var. Benim çalışanlar ile sorunum yok. Onlar bizim çocuklarımız. Ben ağa babalarına gıcığım. Şimdi biz yılda 2 buçuk milyar Türk lirası cebinizden gidiyor. MİT’in bütçesi 2,3 milyar iken TRT’nin 2 buçuk milyar gideri var. Ben TRT’yi satıyorum. Şimdi ben TRT’de televizyona çıkmayacağım dedim. Sayın Erdoğan’da çıkmıyor. TRT Genel Müdürü’nün yerinde olsam istifa ederim. Bu kadar yağ çektiği arkadaş orayı uygun görmedi, itibarlı görmedi” diye konuştu.   “Gençlere 500 lira maaş vereceğim”   Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener her ile bir fabrika kuracağını işsiz olan gençlerin bu fabrikalarda çalışacağını ifade ederken gençlerimize iş buluna kadar her ay 500 lira vatandaşlık maaşı vereceklerini söyledi. Akşener, “ Ben işsiz olan çocuklarımıza 50 milyar dolarlık yatırım yaparak illerimize fabrika yapacağım. Ve o fabrikalarda  bu gençlerimiz çalışacak. Bu gençlerimize iş veremediğimiz süre içerisinde de aylık 500 lira vatandaşlık maaşı vereceğim” şeklinde konuştu.   Akşener konuşmasının ardından 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde kendisine ve partisine destek istediğini söyledi.
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen açık hava mitinginde Nevşehir’de halka hitap etti.

 

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir’de düzenlediği mitingde yaklaşık 3 bin kişiye hitap ederken Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde Suriyelileri ülkelerine göndereceğini söyledi.  Akşener, “ Şimdi bize kaynak soruyorlar kaynak anlatayım. Suriye’nin içine elini soktun 4 milyon Suriyeli Türkiye’ye geldi. 150 milyar lira Türk parası harcadılar. Ve ben Cumhurbaşkanı seçileyim ilk işim Suriyeli kardeşlerimizi Suriye ile ilişkilerimizi düzeltip onları memleketine sağ salim göndermek olacak” dedi.

 

Akşener, “TRT’yi Satacağım”

 

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, TRT’nin yıllık 2 buçuk milyar gideri olduğunu ifade ederek Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yıllık 2 milyar 3 bin gideri var ama TRT’nin ise yıllık 2 buçuk milyar lira gideri bulunuyor işte bu yüzden TRT’yi satacağım dedi. Akşener, “Bir TOKİ var ki aklınız durur. AFAD var aynı şekilde çiftlik olmuş hepsi ama birde TRT var. Yıllık 2 buçuk milyar Türk lirası gideri var. Benim çalışanlar ile sorunum yok. Onlar bizim çocuklarımız. Ben ağa babalarına gıcığım. Şimdi biz yılda 2 buçuk milyar Türk lirası cebinizden gidiyor. MİT’in bütçesi 2,3 milyar iken TRT’nin 2 buçuk milyar gideri var. Ben TRT’yi satıyorum. Şimdi ben TRT’de televizyona çıkmayacağım dedim. Sayın Erdoğan’da çıkmıyor. TRT Genel Müdürü’nün yerinde olsam istifa ederim. Bu kadar yağ çektiği arkadaş orayı uygun görmedi, itibarlı görmedi” diye konuştu.

 

“Gençlere 500 lira maaş vereceğim”

 

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener her ile bir fabrika kuracağını işsiz olan gençlerin bu fabrikalarda çalışacağını ifade ederken gençlerimize iş buluna kadar her ay 500 lira vatandaşlık maaşı vereceklerini söyledi. Akşener, “ Ben işsiz olan çocuklarımıza 50 milyar dolarlık yatırım yaparak illerimize fabrika yapacağım. Ve o fabrikalarda  bu gençlerimiz çalışacak. Bu gençlerimize iş veremediğimiz süre içerisinde de aylık 500 lira vatandaşlık maaşı vereceğim” şeklinde konuştu.

 

Akşener konuşmasının ardından 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde kendisine ve partisine destek istediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.