Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Açıkgöz, Çarşı Esnaflarını Ziyaret Etti

SİYASET 28.05.2018 - 14:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Milletvekili Açıkgöz, Çarşı Esnaflarını Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz Nevşehir merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunuyor.
  AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz Lale Caddesinde esnafları ziyaret ediyor. Milletvekili Açıkgöz, “Merkez Lale Caddesinde esnaflarımızı ve aziz hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. İstikrarlı ve güçlü Türkiye için esnafımızla, işçimizle, işverenimizle 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimizin partisi AK Parti’ye desteğe devam. Biz yıkmaktan değil, ülkemize yeni eserler kazandırmaktan bahsediyoruz. Biz el birliği içinde Nevşehir’i, Türkiye’yi şaha kaldırmanın çalışmasını yapıyoruz. Milletiz bir ve beraber oldukça milli irade de sarsılmaz.24 Haziran’da kazanan milletimiz olacaktır” dedi.   AK Parti milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’da eşlik ediyor.
AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz Nevşehir merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunuyor.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz Lale Caddesinde esnafları ziyaret ediyor. Milletvekili Açıkgöz, “Merkez Lale Caddesinde esnaflarımızı ve aziz hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. İstikrarlı ve güçlü Türkiye için esnafımızla, işçimizle, işverenimizle 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimizin partisi AK Parti’ye desteğe devam. Biz yıkmaktan değil, ülkemize yeni eserler kazandırmaktan bahsediyoruz. Biz el birliği içinde Nevşehir’i, Türkiye’yi şaha kaldırmanın çalışmasını yapıyoruz. Milletiz bir ve beraber oldukça milli irade de sarsılmaz.24 Haziran’da kazanan milletimiz olacaktır” dedi.

 

AK Parti milletvekili ve 27. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’da eşlik ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.