Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Dolar Alın Diye Çağrıda Bulunan Kim?

GÜNCEL 23.05.2018 - 17:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Dolar Alın Diye Çağrıda Bulunan Kim?

Türkiye’de doların artışına karşı koyulan tepkiler gibi AK Parti’ye yakın bir ismin damadının ise sosyal medya hesabından yaptığı çağrı büyük tepki topladı.
  Dünyanın çeşitli ülkeleri Türkiye’nin ekonomik anlamda zor durumda kalması için ekonomi üzerine yapmış olduğu oyunlar sonrasında Dolar yükselmeye devam ediyor. Son olarak Nevşehir ziyaretinde yaptığı konuşmada da ekonomi üzerinden Türkiye’ye büyük oyunlar oynanıyor açıklamasında bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bu konularda çok duyarlı olmalıyız diye uyarılarda bulunmuştu.   İşte tüm bu gelişmelerin ardından ise AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen bir sivil toplum örgüt başkanının damadı ise bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepkilere neden oldu. AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen sivil toplum örgüt başkanının damadı olan Numan Yüksel isimli şahıs sosyal medya hesabından “Herkes parasını dolar yapsın, Dolar  TL olacak” çağrısında bulundu. Numan Yüksel isimli vatandaş gelen tepkiler ardından ise paylaşımını kısa sürede kaldırması dikkatlerden kaçmadı.   Şimdi soruyoruz bu haberi biz yaptığımız için mi zarar veriyoruz yoksa bu ve benzeri paylaşımlarda yapanlar mı zarar veriyor?  
Türkiye’de doların artışına karşı koyulan tepkiler gibi AK Parti’ye yakın bir ismin damadının ise sosyal medya hesabından yaptığı çağrı büyük tepki topladı.

 

Dünyanın çeşitli ülkeleri Türkiye’nin ekonomik anlamda zor durumda kalması için ekonomi üzerine yapmış olduğu oyunlar sonrasında Dolar yükselmeye devam ediyor. Son olarak Nevşehir ziyaretinde yaptığı konuşmada da ekonomi üzerinden Türkiye’ye büyük oyunlar oynanıyor açıklamasında bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bu konularda çok duyarlı olmalıyız diye uyarılarda bulunmuştu.

 

İşte tüm bu gelişmelerin ardından ise AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen bir sivil toplum örgüt başkanının damadı ise bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepkilere neden oldu. AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen sivil toplum örgüt başkanının damadı olan Numan Yüksel isimli şahıs sosyal medya hesabından “Herkes parasını dolar yapsın, Dolar  TL olacak” çağrısında bulundu. Numan Yüksel isimli vatandaş gelen tepkiler ardından ise paylaşımını kısa sürede kaldırması dikkatlerden kaçmadı.

 

Şimdi soruyoruz bu haberi biz yaptığımız için mi zarar veriyoruz yoksa bu ve benzeri paylaşımlarda yapanlar mı zarar veriyor?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.