Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gaznevi Cami Ramazan Ayına Hazır

NEVŞEHİR 21.05.2018 - 09:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gaznevi Cami Ramazan Ayına Hazır

Daha önce Ürgüp ilçesi Ortahisar Kasabası Merkez Abdioğlu Camiinde görev yapan Ali Özcan, Gaznevi Camiine geldikten sonra çalışkanlığı ile adından sıkça bahsettiriyor.
  Gaznevi Camiinin bir çok yerini yenileyen, programlar yapan, cemaatin sayısını artıran Özcan, mesai arkadaşı Mustafa Akgüneş ile birlikte  Ramazan ayı dolayısıyla Camide bir dizi değişiklikler ve hazırlıklar yaptı. Gaznevi Camii görevlileri İmam Hatip Ali Özcan ve Müezzin Kayyım Mustafa Akgüneş tarafından Ramazan ayı içinde camiye gelen cemaatin rahat, huzurlu, huşu içinde  ve güzel bir ortamda Namazlarını kılabilmeleri için bir dizi hazırlıklar yaptı.   Öncelikle Caminin ses sistemi kontrol edildi, elden geçirildi, baştan aşağı her yerin tek tek temizliği yapıldı. Bayanların rahat rahat namaz kılmaları için yerleri ayarlandı, camiye giriş ve çıkışlar düzenlendi, Camide sabah namazında erkeklere her gün bir cüz mukabele okunuyor, bayanlara ise öğle namazı sonrasında yine bayan hocalar tarafından Mukabele okunuyor.   Nevşehir merkez Gaznevi Camii Ramazan hazırlığı olarak caminin eskiyen halısını değiştirdi. Teravih ve diğer vakit namazlarının rahat, yumuşak bir halı üzerinde kılınması için Caminin halısı yenilendi. Hayırsever vatandaşlar tarafından yenilenen halı camiye ayrı bir güzellik katmış. Cami cemaati yapılan bu hazırlıklardan dolayı ve halının değişmesinden dolayı oldukça memnunlar.   Gaznevi Cami İmam Hatibi Ali Özcan rahat, huşu içinde, güzel bir ortamda teravih namazlarını kılmak için bütün mahalleyi camiye davet ediyor. Buda meyvesini veriyor, Gaznevi Camii özellikle teravih namazlarında dolup taşıyor. Ramazan bereketi yaşanıyor. Teravih namazı çıkışında çok zaman çeşitli ikramlarda yapılıyor.
Daha önce Ürgüp ilçesi Ortahisar Kasabası Merkez Abdioğlu Camiinde görev yapan Ali Özcan, Gaznevi Camiine geldikten sonra çalışkanlığı ile adından sıkça bahsettiriyor.

 

Gaznevi Camiinin bir çok yerini yenileyen, programlar yapan, cemaatin sayısını artıran Özcan, mesai arkadaşı Mustafa Akgüneş ile birlikte  Ramazan ayı dolayısıyla Camide bir dizi değişiklikler ve hazırlıklar yaptı. Gaznevi Camii görevlileri İmam Hatip Ali Özcan ve Müezzin Kayyım Mustafa Akgüneş tarafından Ramazan ayı içinde camiye gelen cemaatin rahat, huzurlu, huşu içinde  ve güzel bir ortamda Namazlarını kılabilmeleri için bir dizi hazırlıklar yaptı.

 

Öncelikle Caminin ses sistemi kontrol edildi, elden geçirildi, baştan aşağı her yerin tek tek temizliği yapıldı. Bayanların rahat rahat namaz kılmaları için yerleri ayarlandı, camiye giriş ve çıkışlar düzenlendi, Camide sabah namazında erkeklere her gün bir cüz mukabele okunuyor, bayanlara ise öğle namazı sonrasında yine bayan hocalar tarafından Mukabele okunuyor.

 

Nevşehir merkez Gaznevi Camii Ramazan hazırlığı olarak caminin eskiyen halısını değiştirdi. Teravih ve diğer vakit namazlarının rahat, yumuşak bir halı üzerinde kılınması için Caminin halısı yenilendi. Hayırsever vatandaşlar tarafından yenilenen halı camiye ayrı bir güzellik katmış. Cami cemaati yapılan bu hazırlıklardan dolayı ve halının değişmesinden dolayı oldukça memnunlar.

 

Gaznevi Cami İmam Hatibi Ali Özcan rahat, huşu içinde, güzel bir ortamda teravih namazlarını kılmak için bütün mahalleyi camiye davet ediyor. Buda meyvesini veriyor, Gaznevi Camii özellikle teravih namazlarında dolup taşıyor. Ramazan bereketi yaşanıyor. Teravih namazı çıkışında çok zaman çeşitli ikramlarda yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.