Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP İl Başkanlığında Tabela Fiyaskosu Yaşanıyor

SİYASET 19.05.2018 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP İl Başkanlığında Tabela Fiyaskosu Yaşanıyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı parti binasında tabela fiyaskosu yaşanıyor.
  Nevşehir Postası Gazetesinin haberine göre CHP İl Başkanlığı parti binasının açılışının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmasının ardından parti levhasının hatalı olarak değiştirilmesi gündeme taşındı. İşte Nevşehir Postasında CHP İl Başkanlığı tabelasının yer aldığı o haber;   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partililerin katılımı ile açılışını yaptığı CHP Nevşehir İl Başkanlığı, bu sefer parti tabelasındaki büyük yanlışlıkla gündeme geldi.   Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz 2017 yılında CHP Nevşehir İl Başkanlığı parti binasını yenileyerek, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere üst düzey partililerin katılımıyla açılış yapmıştı. İl Başkanlığı, CHP İl Bakanlığı binasıyla birlikte levhasını da yeniledi. Ancak gelin görün ki, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ve üst düzey partililerin katılımıyla açılışı yapılan parti binasının levhasında büyük bir yanlışlık yapıldı. Bir zamanlar sadece ‘CHP İl Başkanlığı’ yazan levha yerine asılan ‘Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Başkanlığı’ yazılı tabela da ki bu yanlışlığı galiba bugüne kadar başta açılışa katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve partililer olmak üzere kimse görmemiş olmalı ki halen devam ediyor.   Ana Muhalefet Partisine Yakışmıyor!   Milleti ve seçmenini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ana Muhalefet Partisi olarak temsil eden ve Nevşehir’de de küçümsenmeyecek bir oy kitlesine sahip olan CHP Nevşehir İl Başkanlığına ait levhada ‘İl Başkanlığı’nın yanına eklenen ‘İlçe Başkanlığı’ yazısı ‘Hangi İlçe Başkanlığı’ sorusunu akıllara getiriyor. Sanırız ki, ‘Merkez İlçe’ yazmayı unutmuşlar.   Nevşehir Postası Gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz bu yanlışlığı umuyoruz ki, CHP İl Başkanı başta olmak üzere yönetimi dikkatle inceler ve biran önce düzeltir. Çünkü seçim öncesi partiler ve parti adaylarının ortaya koyacakları söylem ve eylemleri seçmen tarafından dikkatle takip ediliyor. Bize uyarması, sizlere de gereğini yapmak düşer.   Haydi hayırlı seçim çalışmaları…
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı parti binasında tabela fiyaskosu yaşanıyor.

 

Nevşehir Postası Gazetesinin haberine göre CHP İl Başkanlığı parti binasının açılışının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmasının ardından parti levhasının hatalı olarak değiştirilmesi gündeme taşındı.

İşte Nevşehir Postasında CHP İl Başkanlığı tabelasının yer aldığı o haber;

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partililerin katılımı ile açılışını yaptığı CHP Nevşehir İl Başkanlığı, bu sefer parti tabelasındaki büyük yanlışlıkla gündeme geldi.

 

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz 2017 yılında CHP Nevşehir İl Başkanlığı parti binasını yenileyerek, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere üst düzey partililerin katılımıyla açılış yapmıştı. İl Başkanlığı, CHP İl Bakanlığı binasıyla birlikte levhasını da yeniledi. Ancak gelin görün ki, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ve üst düzey partililerin katılımıyla açılışı yapılan parti binasının levhasında büyük bir yanlışlık yapıldı. Bir zamanlar sadece ‘CHP İl Başkanlığı’ yazan levha yerine asılan ‘Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Başkanlığı’ yazılı tabela da ki bu yanlışlığı galiba bugüne kadar başta açılışa katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve partililer olmak üzere kimse görmemiş olmalı ki halen devam ediyor.

 

Ana Muhalefet Partisine Yakışmıyor!

 

Milleti ve seçmenini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ana Muhalefet Partisi olarak temsil eden ve Nevşehir’de de küçümsenmeyecek bir oy kitlesine sahip olan CHP Nevşehir İl Başkanlığına ait levhada ‘İl Başkanlığı’nın yanına eklenen ‘İlçe Başkanlığı’ yazısı ‘Hangi İlçe Başkanlığı’ sorusunu akıllara getiriyor. Sanırız ki, ‘Merkez İlçe’ yazmayı unutmuşlar.

 

Nevşehir Postası Gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz bu yanlışlığı umuyoruz ki, CHP İl Başkanı başta olmak üzere yönetimi dikkatle inceler ve biran önce düzeltir. Çünkü seçim öncesi partiler ve parti adaylarının ortaya koyacakları söylem ve eylemleri seçmen tarafından dikkatle takip ediliyor. Bize uyarması, sizlere de gereğini yapmak düşer.

 

Haydi hayırlı seçim çalışmaları…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.