Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Nevşehir Milletvekili Adaylarını 9 Mayıs'ta Açıklamıştık

SİYASET 18.05.2018 - 11:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Nevşehir Milletvekili Adaylarını 9 Mayıs'ta Açıklamıştık

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Önem milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP Nevşehir milletvekili adaylarını ilk kez 9 Mayıs Çarşamba günü açıklamıştık.
  Nevşehir’de siyasetin nabzını tutan Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak 9 Mayıs 2018 Pazartesi günü MHP Nevşehir milletvekili aday listesini yayınlamış ve hangi kriterlerin göz önünde bulundurularak bu isimlerin listede olacağını sizlerle paylaşmıştık. Haber sitemiz tarafından 9 Mayıs Pazartesi günü yayımlanan o haberin ardından MHP Genel Merkezi tarafından dün gece saatlerinden milletvekili aday listeleri yayınlandı. MHP Genel Merkezi tarafından yayımlanan haberin ardından MHP Nevşehir milletvekili aday listesi tıpkı haber sitemizin 9 Mayıs Pazartesi günü saat 16.37’de yayınladığı listenin aynısı olduğu ortaya çıktı.   İşte 9 Mayıs Pazartesi günü yayınladığımız o haberimiz   MHP'nin Muhtemel Milletvekili Aday Listesi 
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Önem milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP Nevşehir milletvekili adaylarını ilk kez 9 Mayıs Çarşamba günü açıklamıştık.

 

Nevşehir’de siyasetin nabzını tutan Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak 9 Mayıs 2018 Pazartesi günü MHP Nevşehir milletvekili aday listesini yayınlamış ve hangi kriterlerin göz önünde bulundurularak bu isimlerin listede olacağını sizlerle paylaşmıştık. Haber sitemiz tarafından 9 Mayıs Pazartesi günü yayımlanan o haberin ardından MHP Genel Merkezi tarafından dün gece saatlerinden milletvekili aday listeleri yayınlandı. MHP Genel Merkezi tarafından yayımlanan haberin ardından MHP Nevşehir milletvekili aday listesi tıpkı haber sitemizin 9 Mayıs Pazartesi günü saat 16.37’de yayınladığı listenin aynısı olduğu ortaya çıktı.

 

İşte 9 Mayıs Pazartesi günü yayınladığımız o haberimiz

 

MHP'nin Muhtemel Milletvekili Aday Listesi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.