Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'nin Milletvekili Adayı Sarıaslan mı Olacak?

SİYASET 17.05.2018 - 15:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP'nin Milletvekili Adayı Sarıaslan mı Olacak?

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Faruk Sarıaslan’ın ilk sırada aday gösterileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP’den milletvekili aday adaylığı için Fulya Gülşen Altınsoy, Mehmet Bilgin, Cuma Yorgancı ve Faruk Sarıaslan başvuru yapmıştı.  Nevşehir kamuoyu tarafından ise Nevşehir’de Mehmet Bilgin ve Fulya Gülşen Altınsoy’un tanınması ve Nevşehir’de yaşıyor olması bu isimlerin listede olması gerektiği savunurken ne yazık ki CHP İl yönetimi ve parti genel merkezi tarafından ise Faruk Sarıaslan isminin ilk sırada yer alması gerektiği konusunda görüş bildirilmesi şaşkınlık yarattı. Nitekim CHP’den aday adaylık başvurusunda bulunan Diş Hekimi Mehmet Bilgin’in yanı sıra turizmci aday Fulya Gülşen Altınsoy’un sürekli parti içerisinde bulunan çalışmalarda yer alması ve Nevşehir’de sadece partililerin tanımış olduğu isim olmamakla birlikte bu iki isim kamu oyu tarafından da tanınıyor olması dikkatlerden kaçmıyor. Ancak ne yazık ki CHP her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Ankara’da ikamet eden ancak Nevşehirli olması nedeniyle Faruk Sarıaslan ismini ön plana çıkartmak istemesi şaşkınlıkla karşılanıyor.   Sürekli halkın partisi olduğunu ifade eden ve vatandaşların yanında olduğu söylemlerini açıklayan CHP’li yöneticiler bakalım 21 Mayıs tarihinde Nevşehir kamuoyunun istediği kişiyi mi yoksa partinin istemiş olduğu ismi mi aday gösterecek?
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Faruk Sarıaslan’ın ilk sırada aday gösterileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde CHP’den milletvekili aday adaylığı için Fulya Gülşen Altınsoy, Mehmet Bilgin, Cuma Yorgancı ve Faruk Sarıaslan başvuru yapmıştı.  Nevşehir kamuoyu tarafından ise Nevşehir’de Mehmet Bilgin ve Fulya Gülşen Altınsoy’un tanınması ve Nevşehir’de yaşıyor olması bu isimlerin listede olması gerektiği savunurken ne yazık ki CHP İl yönetimi ve parti genel merkezi tarafından ise Faruk Sarıaslan isminin ilk sırada yer alması gerektiği konusunda görüş bildirilmesi şaşkınlık yarattı. Nitekim CHP’den aday adaylık başvurusunda bulunan Diş Hekimi Mehmet Bilgin’in yanı sıra turizmci aday Fulya Gülşen Altınsoy’un sürekli parti içerisinde bulunan çalışmalarda yer alması ve Nevşehir’de sadece partililerin tanımış olduğu isim olmamakla birlikte bu iki isim kamu oyu tarafından da tanınıyor olması dikkatlerden kaçmıyor. Ancak ne yazık ki CHP her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Ankara’da ikamet eden ancak Nevşehirli olması nedeniyle Faruk Sarıaslan ismini ön plana çıkartmak istemesi şaşkınlıkla karşılanıyor.

 

Sürekli halkın partisi olduğunu ifade eden ve vatandaşların yanında olduğu söylemlerini açıklayan CHP’li yöneticiler bakalım 21 Mayıs tarihinde Nevşehir kamuoyunun istediği kişiyi mi yoksa partinin istemiş olduğu ismi mi aday gösterecek?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.