Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de MHP, CHP, İYİ Parti Ambargo mu Koyuyor?

SİYASET 12.05.2018 - 18:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de MHP, CHP, İYİ Parti Ambargo mu Koyuyor?

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitemize siyasi partilerden akıl almaz çifte standart uygulaması dikkatlerden kaçmadı.
  Nevşehir’de yayın hayatına başladığımız ilk günden itibaren tüm siyasi partilere ve sivil toplum örgütlerine eşit mesafede yaklaşmamıza rağmen ne yazık ki MHP, CHP ve İYİ Parti İl Başkanları kamuoyuna bilgi vermekte olan haber sitemize akıl almaz bir şekilde ambargo koyması dikkatlerden kaçmadı. Okuyucularımızdan gelen CHP, MHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarının neden haberlerine yer verilmiyor sorusu üzerine kamuoyunu bilgilendirmemiz zorunluluğu hale gelmiştir.  Nitekim CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat Nevşehir’de bir başka gazeteci yokmuş gibi aynı kişiyle çalışmasından dolayı ve haber sitemize siyasi partilerin anlaşmalı olduğu kişinin bu haberleri parayla satmak istemesi ve haber sitemizin de siyasi partilerin basın danışmanı olan kişiye para ödememesinden dolayı CHP, MHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarının çalışmalarını üzülerek belirtmeliyiz ki yayınlayamıyoruz.   Şimdi her üç siyasi parti İl Başkanına soruyoruz;   Haber sitemize karşı neden bu kadar tavırlısınız?   Haber sitemize karşı ambargo kararını siz mi aldınız?   Şayet anlaştığınız basın danışmanı mı haber sitemize ambargo koyuyor?
Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitemize siyasi partilerden akıl almaz çifte standart uygulaması dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de yayın hayatına başladığımız ilk günden itibaren tüm siyasi partilere ve sivil toplum örgütlerine eşit mesafede yaklaşmamıza rağmen ne yazık ki MHP, CHP ve İYİ Parti İl Başkanları kamuoyuna bilgi vermekte olan haber sitemize akıl almaz bir şekilde ambargo koyması dikkatlerden kaçmadı. Okuyucularımızdan gelen CHP, MHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarının neden haberlerine yer verilmiyor sorusu üzerine kamuoyunu bilgilendirmemiz zorunluluğu hale gelmiştir.  Nitekim CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve İYİ Parti İl Başkanı Serkan Canpolat Nevşehir’de bir başka gazeteci yokmuş gibi aynı kişiyle çalışmasından dolayı ve haber sitemize siyasi partilerin anlaşmalı olduğu kişinin bu haberleri parayla satmak istemesi ve haber sitemizin de siyasi partilerin basın danışmanı olan kişiye para ödememesinden dolayı CHP, MHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarının çalışmalarını üzülerek belirtmeliyiz ki yayınlayamıyoruz.

 

Şimdi her üç siyasi parti İl Başkanına soruyoruz;

 

Haber sitemize karşı neden bu kadar tavırlısınız?

 

Haber sitemize karşı ambargo kararını siz mi aldınız?

 

Şayet anlaştığınız basın danışmanı mı haber sitemize ambargo koyuyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.