Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Aday Adayı Yüksel, Kozaklı Teşkilatını Ziyaret Etti

SİYASET 11.05.2018 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Aday Adayı Yüksel, Kozaklı Teşkilatını Ziyaret Etti

MHP Nevşehir milletvekili aday adayı Sait Yüksel partisinin Kozaklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP’den aday adaylık başvurusu yaptıktan sonra çalışmalarına başlayan Sait Yüksel MHP Kozaklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada MHP Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Demirci ve partililer ile bir süre sohbet eden Yüksel yapacağı çalışmalar ile ilgili partililere bilgi verdi.   MHP Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Demirci’de MHP Aday Adayı Sait Yüksel’e aday adaylık sürecine başarılar diledi.
MHP Nevşehir milletvekili aday adayı Sait Yüksel partisinin Kozaklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde MHP’den aday adaylık başvurusu yaptıktan sonra çalışmalarına başlayan Sait Yüksel MHP Kozaklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada MHP Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Demirci ve partililer ile bir süre sohbet eden Yüksel yapacağı çalışmalar ile ilgili partililere bilgi verdi.

 

MHP Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Demirci’de MHP Aday Adayı Sait Yüksel’e aday adaylık sürecine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.