Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İYİ Parti Aday Adayı Kurt, ‘Herkesin Desteğini Bekliyorum’

SİYASET 10.05.2018 - 08:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İYİ Parti Aday Adayı Kurt, ‘Herkesin Desteğini Bekliyorum’

İYİ Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunan Dr. Süleyman Kurt her kesimin desteğini bekliyorum dedi.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Dr. Süleyman Kurt çalışmalarına devam ediyor. Nevşehir kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen kişiliği ile ön plana çıkan Dr. Süleyman Kurt siyasi hayatı boyunca kimseyi kırmadan, üzmeden bir siyaset yapması taraflı tarafsız her kesiminde büyük takdirini topladı. Kurt yaptığı açıklamada, “ İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yapmış bulunuyoruz. Bizleri tanıyan tüm herkesin desteğini bekliyorum” diye konuştu.    DR.SÜLEYMAN KURT KİMDİR? 19-12-1971 yılında İskenderun da dünyaya geldim. İlk-orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonra önce  Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünü, ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra 1996 yılından bu yana Nevşehir Merkezde Acil Tıp Hekimi olarak görev yapıyorum. Nevşehir merkezde Özel Güven Polikliniğini 6 yıl işletmiş olup, Kızılay kan merkezinde ve özel Kapadokya hastanesi acil servisinde de görev aldım. Aile hekimliği-acil hekimliği-turizm hekimliği-işyeri hekimliği sertifikalarım vardır. Siyasi geçmişimde  Nevşehir merkez de  CHP belediye başkan adaylığım ve CHP il başkanlığı adaylıklarım olmuştur. 25 Aralık 2017 den bu yana da Nevşehir de İYİ PARTİ kurucuları arasında yer aldım. Hali hazırda İYİ PARTİ Nevşehir Milletvekili aday adayıyım. Evli ve biri kız olmak üzere dört çocuk babasıyım. 
İYİ Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunan Dr. Süleyman Kurt her kesimin desteğini bekliyorum dedi.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Dr. Süleyman Kurt çalışmalarına devam ediyor. Nevşehir kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen kişiliği ile ön plana çıkan Dr. Süleyman Kurt siyasi hayatı boyunca kimseyi kırmadan, üzmeden bir siyaset yapması taraflı tarafsız her kesiminde büyük takdirini topladı. Kurt yaptığı açıklamada, “ İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yapmış bulunuyoruz. Bizleri tanıyan tüm herkesin desteğini bekliyorum” diye konuştu.

 

 DR.SÜLEYMAN KURT KİMDİR?

19-12-1971 yılında İskenderun da dünyaya geldim. İlk-orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonra önce  Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünü, ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra 1996 yılından bu yana Nevşehir Merkezde Acil Tıp Hekimi olarak görev yapıyorum. Nevşehir merkezde Özel Güven Polikliniğini 6 yıl işletmiş olup, Kızılay kan merkezinde ve özel Kapadokya hastanesi acil servisinde de görev aldım. Aile hekimliği-acil hekimliği-turizm hekimliği-işyeri hekimliği sertifikalarım vardır. Siyasi geçmişimde  Nevşehir merkez de  CHP belediye başkan adaylığım ve CHP il başkanlığı adaylıklarım olmuştur. 25 Aralık 2017 den bu yana da Nevşehir de İYİ PARTİ kurucuları arasında yer aldım. Hali hazırda İYİ PARTİ Nevşehir Milletvekili aday adayıyım. Evli ve biri kız olmak üzere dört çocuk babasıyım. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.