Sitenin sağında bir giydirme reklam

İŞKUR Müdürü Barata, Zanaatkarlar ile Buluştu

NEVŞEHİR 07.05.2018 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR Müdürü Barata, Zanaatkarlar ile Buluştu

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, zanaatkarlar ile buluştu.
  İŞKUR İl Müdürü Barata, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “ +2 İstihdam Hedefiyle “ devam eden Milli İstihdam Seferberliği kapsamında iş yeri ziyaretlerine devam ediyor.2017 yılının başında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedefiyle başlatılan Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı 2. Fazıyla 2018 yılında da tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda bu güne kadar birçok işveren ve çalışanla bir araya gelen İş Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata unutulmaya yüz tutmuş mesleklerine sahip çıkan zanaatkârlara ziyarette bulundu.   Geçmişi geleceğe taşıyan, tarihimizi yansıtan meslek erbaplarıyla sohbet edip mesleğin incelikleri hakkında bilgi alan Barata, zanaatkârların sıkıntılarını da dinleyerek İş Kur’un her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.
Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata, zanaatkarlar ile buluştu.

 

İŞKUR İl Müdürü Barata, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “ +2 İstihdam Hedefiyle “ devam eden Milli İstihdam Seferberliği kapsamında iş yeri ziyaretlerine devam ediyor.2017 yılının başında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedefiyle başlatılan Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı 2. Fazıyla 2018 yılında da tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda bu güne kadar birçok işveren ve çalışanla bir araya gelen İş Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata unutulmaya yüz tutmuş mesleklerine sahip çıkan zanaatkârlara ziyarette bulundu.

 

Geçmişi geleceğe taşıyan, tarihimizi yansıtan meslek erbaplarıyla sohbet edip mesleğin incelikleri hakkında bilgi alan Barata, zanaatkârların sıkıntılarını da dinleyerek İş Kur’un her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.