Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Birlik Vakfı Yöneticileri, Seçen'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 07.05.2018 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Birlik Vakfı Yöneticileri, Seçen'i Ziyaret Etti

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Atilla Seçen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Seçen, hep beraber Nevşehir’e, Türkiye’ye ve davalarına hizmet edeceklerini belirterek “ Makamlar elbette insana onur ve şeref veriyor. Ama en önemlisi bu makamlarda iken yaptığımız çalışmalarla saygıdeğer vatandaşlarımızın gönüllerinde iz bırakabilmektir. İnşallah, halkımıza hayırlı ve bereketli hizmetler sunacağız” dedi.   Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç’de Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e görevinde üstün başarılar dileğinde bulundu ve Birlik Vakfı olarak sunulacak her hizmette ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını aktardı.
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Atilla Seçen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Seçen, hep beraber Nevşehir’e, Türkiye’ye ve davalarına hizmet edeceklerini belirterek “ Makamlar elbette insana onur ve şeref veriyor. Ama en önemlisi bu makamlarda iken yaptığımız çalışmalarla saygıdeğer vatandaşlarımızın gönüllerinde iz bırakabilmektir. İnşallah, halkımıza hayırlı ve bereketli hizmetler sunacağız” dedi.

 

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç’de Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e görevinde üstün başarılar dileğinde bulundu ve Birlik Vakfı olarak sunulacak her hizmette ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.