Sitenin sağında bir giydirme reklam

Herkes Pusuda Yatıyormuş da Haberimiz Yokmuş

SİYASET 05.05.2018 - 16:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Herkes Pusuda Yatıyormuş da Haberimiz Yokmuş

Bir seçim atmosferine daha girildiği şu günlerde, bundan bir sene önce “kim vekil olur acaba “ diye konuştuğumuzda isim bulamazken, bugün maşallah aday bolluğu var.
  Nevşehir Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Başer tarafından 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesinde aday adaylarının bolluğu kaleme alındı. Nevşehir Postası’nın bu hafta ki sayısında “Herkes Pusuda Yatıyormuş da Haberimiz Yokmuş” başlıklı haber aynen şu şekilde;   Nevşehir’e emeği geçen, geçmeyen, kendi bürosunda akşama kadar oturup sadece ticaret yapan, birkaç kişinin dolduruşuna gelip”bu şehre sen yakışırsın” dediklerinde, ya ben kimmişimde haberim yok diye ortaya çıkan, bulunduğu resmi görevden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulunup, seçilmesem de kademe atlaması yaparım düşüncesinde olanlar, her seçim döneminde aday adaylığına başvurmayı kendisine mecbur hissedenler, adım duyulsun yeter deyip bende varım diyenler, Ankara’da gençlik parkını gezerken, orda bulunan dev aynasının karşısına geçip, kendisini olağan üstü güçlü kuvvetli biri olarak görüp hemen bir partinin genel merkezine gidip başvurada bulunanlar, daha saymayalım isterseniz örnekler çoğalır.   Bu şehri Ankara’da temsil etmek için ne gerekli? Başvuruda bulunan kişiler bunu iyice analiz etmeleri, müracaat eden kişiler basında boy gösterirken halkın karşısında gülünç duruma düşmemeleri gerekir.   Milletvekili adayı oldun seçildin Ankara’ya gidip odana oturdun, eee sonuç? Var mı orda çevren? Bakanlıklarda Nevşehir’in işlerini takip ettirebileceğin, bir telefonla bilgi alabileceğin, kimi tanıyorsun? Ne kadar faydalı olabilirsin? Düşündünüz mü? Yok düşünmediniz çünkü amaç lacivert takım elbiseyi giyip, bayansan şık bir elbise, özellikle iktidar partisinin kapısını çalıp 3000 TL başvuru parası yatırıp, birazda bağışta bulundun mu, iş tamam öylemi. Herkes seni gördü, büyük adamsın, ev giderken bile yürüyüşün değişir artık.   Yalnız hiç kusura bakmayın kimin ne amaçlı aday adayı olduğunu herkes biliyor. İyi bir doktor olmak, iyi bir esnaf olmak, iyi bir mühendis, iyi bir avukat olmak, iyi bir hayırsever olmak, iyi bir ev hanımı olmak, iyi bir iş adamı olmak iyi bir siyasetçi olur anlamına gelmemektedir. Camiye imam aramıyoruz, kimse kusura bakmasın, Nevşehir gündemini de boş boşuna karıştırmasın, bilgin, tecrüben. Çevren, insanlara bakış açın nedir? Hakkaniyetli davranacağını biliyor musun?, ben bu işi yaparım ve Benden bir BAKAN gibi biri çıkar artık diyorsan bu işlere başvur, yoksa otur işinin başında, işinle ilgilen Nevşehir’e daha çok faydan olur.
Bir seçim atmosferine daha girildiği şu günlerde, bundan bir sene önce “kim vekil olur acaba “ diye konuştuğumuzda isim bulamazken, bugün maşallah aday bolluğu var.

 

Nevşehir Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muammer Başer tarafından 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesinde aday adaylarının bolluğu kaleme alındı. Nevşehir Postası’nın bu hafta ki sayısında “Herkes Pusuda Yatıyormuş da Haberimiz Yokmuş” başlıklı haber aynen şu şekilde;

 

Nevşehir’e emeği geçen, geçmeyen, kendi bürosunda akşama kadar oturup sadece ticaret yapan, birkaç kişinin dolduruşuna gelip”bu şehre sen yakışırsın” dediklerinde, ya ben kimmişimde haberim yok diye ortaya çıkan, bulunduğu resmi görevden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulunup, seçilmesem de kademe atlaması yaparım düşüncesinde olanlar, her seçim döneminde aday adaylığına başvurmayı kendisine mecbur hissedenler, adım duyulsun yeter deyip bende varım diyenler, Ankara’da gençlik parkını gezerken, orda bulunan dev aynasının karşısına geçip, kendisini olağan üstü güçlü kuvvetli biri olarak görüp hemen bir partinin genel merkezine gidip başvurada bulunanlar, daha saymayalım isterseniz örnekler çoğalır.

 

Bu şehri Ankara’da temsil etmek için ne gerekli? Başvuruda bulunan kişiler bunu iyice analiz etmeleri, müracaat eden kişiler basında boy gösterirken halkın karşısında gülünç duruma düşmemeleri gerekir.

 

Milletvekili adayı oldun seçildin Ankara’ya gidip odana oturdun, eee sonuç? Var mı orda çevren? Bakanlıklarda Nevşehir’in işlerini takip ettirebileceğin, bir telefonla bilgi alabileceğin, kimi tanıyorsun? Ne kadar faydalı olabilirsin? Düşündünüz mü? Yok düşünmediniz çünkü amaç lacivert takım elbiseyi giyip, bayansan şık bir elbise, özellikle iktidar partisinin kapısını çalıp 3000 TL başvuru parası yatırıp, birazda bağışta bulundun mu, iş tamam öylemi. Herkes seni gördü, büyük adamsın, ev giderken bile yürüyüşün değişir artık.

 

Yalnız hiç kusura bakmayın kimin ne amaçlı aday adayı olduğunu herkes biliyor. İyi bir doktor olmak, iyi bir esnaf olmak, iyi bir mühendis, iyi bir avukat olmak, iyi bir hayırsever olmak, iyi bir ev hanımı olmak, iyi bir iş adamı olmak iyi bir siyasetçi olur anlamına gelmemektedir. Camiye imam aramıyoruz, kimse kusura bakmasın, Nevşehir gündemini de boş boşuna karıştırmasın, bilgin, tecrüben. Çevren, insanlara bakış açın nedir? Hakkaniyetli davranacağını biliyor musun?, ben bu işi yaparım ve Benden bir BAKAN gibi biri çıkar artık diyorsan bu işlere başvur, yoksa otur işinin başında, işinle ilgilen Nevşehir’e daha çok faydan olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.