Sitenin sağında bir giydirme reklam

Genç Kardelenler Atık Su Arıtma Tesisine Teknik Gezi Düzenledi

EĞİTİM 04.05.2018 - 18:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Genç Kardelenler Atık Su Arıtma Tesisine Teknik Gezi Düzenledi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri Hayatımız Kimya Ünitesi kapsamında Nevşehir Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisini gezdi.
  Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Hayatımız Kimya Ünitesinin Su ve Hayat konusu kapsamında Nevşehir Belediyesi Su Arıtma Tesisine teknik gezi düzenledi. Tesisleri gezerek tesisler hakkında bilgi aldılar. Yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu Su Arıtma Tesisi'ni gezerek suyun arıtılmasından tüketilmesine, kullanılan su kaynaklarından su tasarrufuna kadar birçok konuda bilgi aldı. Tesis personelinin rehberliğinde gerçekleştirilen teknik gezide öğrenciler, suyun hangi aşamalardan geçerek musluklarımıza ulaştığı konusunda bilgi sahibi oldu.   Genç Kardelenler, Türkiye’nin en modern atık su tesislerinden biri olan Nevşehir Atık Su Arıtma Tesisini gezdiler. Yaşadığımız yüzyılın en temel sorunlarından biri haline gelen çevre kirliliğinin oluşmasında ciddi önem taşıyan atık suların arıtılmasında etkin mücadele edilmesi amacıyla hizmete kazandırılan Atık Su Arıtma Tesisi'nde, vatandaşları ve çevreyi rahatsız edecek koku ve sineğin oluşmadığı gözlemleyen Kardelen Koleji öğrencileri tesis personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri Hayatımız Kimya Ünitesi kapsamında Nevşehir Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisini gezdi.

 

Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri ‘Hayatımız Kimya Ünitesinin Su ve Hayat konusu kapsamında Nevşehir Belediyesi Su Arıtma Tesisine teknik gezi düzenledi. Tesisleri gezerek tesisler hakkında bilgi aldılar. Yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu Su Arıtma Tesisi'ni gezerek suyun arıtılmasından tüketilmesine, kullanılan su kaynaklarından su tasarrufuna kadar birçok konuda bilgi aldı. Tesis personelinin rehberliğinde gerçekleştirilen teknik gezide öğrenciler, suyun hangi aşamalardan geçerek musluklarımıza ulaştığı konusunda bilgi sahibi oldu.

 

Genç Kardelenler, Türkiye’nin en modern atık su tesislerinden biri olan Nevşehir Atık Su Arıtma Tesisini gezdiler. Yaşadığımız yüzyılın en temel sorunlarından biri haline gelen çevre kirliliğinin oluşmasında ciddi önem taşıyan atık suların arıtılmasında etkin mücadele edilmesi amacıyla hizmete kazandırılan Atık Su Arıtma Tesisi'nde, vatandaşları ve çevreyi rahatsız edecek koku ve sineğin oluşmadığı gözlemleyen Kardelen Koleji öğrencileri tesis personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.