Sitenin sağında bir giydirme reklam

NEVÜ Metalik Fikirler Kulübü’nden Gomeda Vadisinde Yürüyüş Etkinliği

EĞİTİM 03.05.2018 - 16:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ Metalik Fikirler Kulübü’nden Gomeda Vadisinde Yürüyüş Etkinliği

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Metalik Fikirler Kulübü tarafından Gomeda vadisinde yürüyüş gerçekleşti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Metalik Fikirler Kulübü tarafından daha önceden planlanan bilimsel, kültürel ve sportif  etkinlikler kapsamında  düzenlenen vadi yürüyüşü etkinliğine  Doç. Dr. Cemal Çarboğa ve Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Küçükdeveci ve kulüp üyeleri katıldı.   Program, Gomeda vadisinin doğal ve turistik yerleri gezildikten sonra Mustafapaşa’da bulunan Aziz Sentanos Manastırının  ziyaret edilmesiyle sona erdi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Metalik Fikirler Kulübü tarafından Gomeda vadisinde yürüyüş gerçekleşti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Metalik Fikirler Kulübü tarafından daha önceden planlanan bilimsel, kültürel ve sportif  etkinlikler kapsamında  düzenlenen vadi yürüyüşü etkinliğine  Doç. Dr. Cemal Çarboğa ve Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Küçükdeveci ve kulüp üyeleri katıldı.

 

Program, Gomeda vadisinin doğal ve turistik yerleri gezildikten sonra Mustafapaşa’da bulunan Aziz Sentanos Manastırının  ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.