Sitenin sağında bir giydirme reklam

İŞKUR Nevşehir İl Müdürlüğünde Geçici İşçi Alım Başvuruları Başlıyor

NEVŞEHİR 27.04.2018 - 22:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İŞKUR Nevşehir İl Müdürlüğünde Geçici İşçi Alım Başvuruları Başlıyor

İşkur İl Müdürlüğü’nde 6 aylığına geçici işçi alımları için başvurular 30 Nisan tarihinde başlayacak.
  İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada geçici olarak alınacak işçi alım başvurularının 30 Nisan tarihinde başlayacağı ve 5 Mayıs Cuma günü sona ereceği açıklandı.   İşkur İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde;   “Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğümüzce belirlenen kontenjan dahilin de ilimiz genelinde bulunan Kamu kurum ve kuruluşlarına TYP (Toplum Yararına Program) kapsamında çalıştırılmak üzere 6 aylığına geçici işçi alımı yapılacaktır.   Geçici İşçi Müracaatları 30 Nisan 2018 tarihinden itibaren Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılabilecektir. Başvurular 04 Mayıs Cuma günü sona erecek olup Sosyal güvencesi olmayan ve İŞKUR’ a kayıtlı 18-65 yaş arası tüm vatandaşlarımız İŞKUR İl Müdürlüğümüze gelerek başvuru yapabilir.”  
İşkur İl Müdürlüğü’nde 6 aylığına geçici işçi alımları için başvurular 30 Nisan tarihinde başlayacak.

 

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada geçici olarak alınacak işçi alım başvurularının 30 Nisan tarihinde başlayacağı ve 5 Mayıs Cuma günü sona ereceği açıklandı.

 

İşkur İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

 

“Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğümüzce belirlenen kontenjan dahilin de ilimiz genelinde bulunan Kamu kurum ve kuruluşlarına TYP (Toplum Yararına Program) kapsamında çalıştırılmak üzere 6 aylığına geçici işçi alımı yapılacaktır.

 

Geçici İşçi Müracaatları 30 Nisan 2018 tarihinden itibaren Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılabilecektir. Başvurular 04 Mayıs Cuma günü sona erecek olup Sosyal güvencesi olmayan ve İŞKUR’ a kayıtlı 18-65 yaş arası tüm vatandaşlarımız İŞKUR İl Müdürlüğümüze gelerek başvuru yapabilir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.