Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çankaya Köşkü’nde Bir Kardelenli

EĞİTİM 26.04.2018 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çankaya Köşkü’nde Bir Kardelenli

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji Ortaokulu öğrencisi Fatih Yılmaz, Çankaya Köşkü’nde düzenlenen tören ile ödülünü aldı.
  Kardelen Koleji Ortaokul öğrencisi Fatih Yılmaz, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri kapsamında İl geneli tüm ortaokulların katıldığı İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma yarışmasında derece elde edip, ödülünü aldı. Şimdi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Çankaya Köşkünde düzenlenen törene katıldı.   Başarıları ile her zaman kendinden söz ettiren Kardelen Koleji öğrencileri İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinliklerinde de ödüllerin sahibi oldu ve Başkent’te Nevşehir’i temsil etti. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı altıncı sınıf öğrencisi Fatih Yılmaz ile bol sohbet ederek tebrik etti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji Ortaokulu öğrencisi Fatih Yılmaz, Çankaya Köşkü’nde düzenlenen tören ile ödülünü aldı.

 

Kardelen Koleji Ortaokul öğrencisi Fatih Yılmaz, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri kapsamında İl geneli tüm ortaokulların katıldığı İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma yarışmasında derece elde edip, ödülünü aldı. Şimdi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri Çankaya Köşkünde düzenlenen törene katıldı.

 

Başarıları ile her zaman kendinden söz ettiren Kardelen Koleji öğrencileri İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinliklerinde de ödüllerin sahibi oldu ve Başkent’te Nevşehir’i temsil etti. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı altıncı sınıf öğrencisi Fatih Yılmaz ile bol sohbet ederek tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.