Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 23 Nisan Kutlamalarına Damga Vurdu

EĞİTİM 24.04.2018 - 14:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji 23 Nisan Kutlamalarına Damga Vurdu

Her yıl çocuklar için düzenledikleri birbirinden eğlenceli etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Özel Kardelen Koleji, bu yıl da sadece kendi öğrencileri için değil tüm çocuklar için unutulmaz bir 23 Nisan kutlaması gerçekleştirdi.
  Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerinde Dünya Çocukları Halk Oyunları kapsamında Kafkas Halk Oyunları, Japon, Hint ve İspanyol Halk Dansları sergilendi. Kardelen Koleji Müzik öğretmeni Nuh Erkol’un yönetiminde hazırlanan Atatürk Çocukları Şarkısı ve gitar eşliğinde söylenen çocuk şarkıları ile gösteri devam etti. Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM), eğitimli köpek gösterisini seyirciler ilgiyle izledi.   Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri ve öğretmenleri ile hazırlanan gösteriler ile unutulmaz bir bayram gerçekleşti. Tören sonunda 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İlkokullar ve Ortaokullar arası düzenlenen resim, masa tenisi ve futbol branşlarında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Her yıl çocuklar için düzenledikleri birbirinden eğlenceli etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Özel Kardelen Koleji, bu yıl da sadece kendi öğrencileri için değil tüm çocuklar için unutulmaz bir 23 Nisan kutlaması gerçekleştirdi.

 

Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerinde Dünya Çocukları Halk Oyunları kapsamında Kafkas Halk Oyunları, Japon, Hint ve İspanyol Halk Dansları sergilendi. Kardelen Koleji Müzik öğretmeni Nuh Erkol’un yönetiminde hazırlanan Atatürk Çocukları Şarkısı ve gitar eşliğinde söylenen çocuk şarkıları ile gösteri devam etti. Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM), eğitimli köpek gösterisini seyirciler ilgiyle izledi.

 

Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri ve öğretmenleri ile hazırlanan gösteriler ile unutulmaz bir bayram gerçekleşti. Tören sonunda 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İlkokullar ve Ortaokullar arası düzenlenen resim, masa tenisi ve futbol branşlarında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.