Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

NEVŞEHİR 23.04.2018 - 20:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yoğun katılım ile kutlandı.
  Kaymaklı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kaymaklı İlkokulu bahçesinde program düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Halit ELMA, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, okul idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama töreninde, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma açılış konuşması yaptı. Konuşmasında günün anlam ve önemine dikkat çeken Başkan Elma, çocukların geleceğin idarecileri, öğretmenleri, siyasetçileri olacağını ve büyük bir gençlik hareketi ile ülkenin demokrasisine büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.  Dünyanın tek çocuk bayramına sahip bir millet olmanın gurur verici olduğunu belirten Başkan Elma: " Her şey sizin içindir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği içindir." dedi.   Kutlamalarda öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler sahnelenerek, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yoğun katılım ile kutlandı.

 

Kaymaklı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kaymaklı İlkokulu bahçesinde program düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Halit ELMA, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, okul idarecileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama töreninde, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma açılış konuşması yaptı. Konuşmasında günün anlam ve önemine dikkat çeken Başkan Elma, çocukların geleceğin idarecileri, öğretmenleri, siyasetçileri olacağını ve büyük bir gençlik hareketi ile ülkenin demokrasisine büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.  Dünyanın tek çocuk bayramına sahip bir millet olmanın gurur verici olduğunu belirten Başkan Elma: " Her şey sizin içindir. Ülkemizin ve milletimizin geleceği içindir." dedi.

 

Kutlamalarda öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler sahnelenerek, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.