Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ülkü Ocakları Başkanı Türker, 23 Nisan'ı Kutladı

NEVŞEHİR 22.04.2018 - 21:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Başkanı Türker, 23 Nisan'ı Kutladı

Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.
  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden İl Başkanı Ali Türker, 23 Nisan’ın Türk Milleti için sadece çocuklara armağan edilmiş bir gün olmadığını, Türk Milleti olarak bağımsızlığa duyduğumuz bağlılığın, esarete göstermiş olduğumuz tepkinin, millet egemenliğine karşı vazgeçilmez sadakatimizin bir göstergesi olduğunu ifade etti.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ayrıca çocukların milli bilinç ve kültürle yetişmesi için önemli bir gün olduğunun da söyleyen Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, “Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden İl Başkanı Ali Türker, 23 Nisan’ın Türk Milleti için sadece çocuklara armağan edilmiş bir gün olmadığını, Türk Milleti olarak bağımsızlığa duyduğumuz bağlılığın, esarete göstermiş olduğumuz tepkinin, millet egemenliğine karşı vazgeçilmez sadakatimizin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ayrıca çocukların milli bilinç ve kültürle yetişmesi için önemli bir gün olduğunun da söyleyen Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, “Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.